верхній пост

Mar 15, 2021 13:46



Ніколи не хотіла написати верхній пост, але останнім часом, думаю, - варто, щоб було легше зрозуміти мене і мій блог.

Спілкування з людьми  є моєю роботою, яка пов’язано з адміністративною діяльністю та перекладами. Знання мов дозволяє брати з навколишнього середовища та Інтернету багато інформації. Думаю, мій ІНЯЗ був не лишнім.

Мрію про другу освіту, але остаточно не вирішила , що то буде. Можливо, маркетинг. Реклама. Але, почитавши Бегбедера, засумнівалась. Хоча, може, це краще - знати цей предмет і популяризувати добрі речі.

Завжди хотіла бути дизайнером інтер’єрів, тому хатки, шафки, квіточки, кошики, стільчики - це те, про що я часто згадую на блозі. Мрію про будиночок за Києвом, в якому буду створювати затишок. Зрештою, в кожній квартирі, в якій жила, можна створити затишок. Він не залежить від кількості грошей, як, власне, і стиль.

Я часто пишу про моду. Але ніколи не закликаю купувати речі, дорогі речі. Моду і стиль завжди можна зібрати з речей, які вже є в гардеробі. Потрібно лише мати кілька базових речей і уяву-фантазію. (В кінці кінців завжди є second hand та hand made).

Велику частину мого життя займають бідні і бездомні. Я дякую Богу, що ще студенткою потрапила в цю благодійну організацію, де люди на волонтерських засадах помагають бідним і самотнім, дружать з ними. І стають від цього щасливішими.

З часом це настільки міняє світогляд, що бездомний і big boss стоять на одному рівні. Дружба з бездомними дає свободу, свободу від упереджень.

Люблю природу, подорожі і хорошу музику.

І основна річ, до якої я прагну (і всім бажаю)- це внутрішній спокій. Це так класно, коли є надія на завтрашній день, радість сьогоднішнього і подяка за вчорашній. І коли тобі не страшно в будь-який момент стати перед судом, коли тебе попросять зійти з цієї Землі.

Так жити дуже класно. Будувати плани. Аналізувати свої злети і падіння. Писати блог...

15.03.11

P.S. Ще мене можна знайти тут (і тут мене більше)))))): http://yasia15.hiblogger.net/

current, думки

Previous post Next post
Up