Crème Brûlée Cheesecake Bars

Feb 12, 2012 11:03






1 pouch (1 lb 1.5 oz) Betty Crocker® sugar cookie mix
1 box (4-serving size) French vanilla instant pudding and pie filling mix
2 tablespoons packed brown sugar
1/2 cup butter or margarine, melted
2 1/2 teaspoons vanilla
2 eggs plus 3 egg yolks
2 packages (8 oz each) cream cheese, softened
1/2 cup sour cream
1/2 cup sugar
2/3 cup toffee bits, finely crushed

1. Heat oven to 350°F. Lightly spray bottom and sides of 13x9-inch pan with cooking spray. In large bowl, stir cookie mix, pudding mix, brown sugar, melted butter, 1 teaspoon of the vanilla and 1 whole egg until soft dough forms. Press dough in bottom and 1/2 inch up sides of pan.

2. In small bowl, beat cream cheese, sour cream and sugar with electric mixer on medium speed until smooth. Add remaining whole egg, 3 egg yolks and remaining 1 1/2 teapoons vanilla; beat until smooth. Spread over crust in pan.

3. Bake 30 to 35 minutes or until set in center. Immediately sprinkle top with crushed toffee bits. Cool 30 minutes. Refrigerate about 3 hours or until chilled. For bars, cut into 9 rows by 4 rows. Store covered in refrigerator.

TIPS:To easily crush the toffee bits, put them in a food-safe plastic bag. Seal the bag and finely crush with a rolling pin or meat mallet.

Русскоязычный вариант(если есть вопросы-обращайтесь)

500гр. мелко толченого сахарного печенья 
1 пачка ванильного пудинга
2 столовые ложки упакованного(плотно)коричневого сахара 
1/2 чашки сливочного масла или маргарина, растопленого
2 1/2 чайной ложки ванильной эссенции
2 яйца и 3 яичных желтка
450гр.сливочного сыра комнатной температуры
1/2 стакана сметаны
1/2 стакана сахара
2/3 чашки тофи(карамель), измельченных
1.Разогреть духовку до 165С. Слегка побрызгать антипригарным спреем квадратную форму для выпечки. В большой миске смешайте вилкой(не миксером) печенье, пудинг, коричневый сахар, растопленное сливочное масло, 1 чайную ложку ванили и 1 целое яйцо, пока неполучится гладкая смесь. Спресуйте готовое тесто по всей форме,а бока высотой 2 см.
2.В небольшой миске взбить сливочный сыр, сметану и сахар электрическим миксером на средней скорости до получения однородной массы. Добавить оставшиеся цельное яйцо, 3 яичных желтка и оставшиеся 1 1/2 ч.ложки ванили, взбивать до однородной массы. Выложить сверху на слой печенья.
3.Выпекать 30 до 35 минут или пока центр не будет жидким. Сразу вытащить из духовки и посыпать сверху измельченной карамелью тоффи. Охладить 30 минут. В холодильник на 3 часа. Для квадратов, разрезать на 9 строк в 4 ряда. Хранить в холодильнике покрытым пищевой пленкой,чтоб непопала влага.

recipe, cooking, рецепт

Previous post Next post
Up