миртові гілочки

Aug 13, 2013 09:58

З ким поділитися результами стижки миртового дерева?

Листочки - чудова пряність.

Хімією не бризкано ні разу.
Біопрепаратами обробляю - теоретично - раз на місяць. Перед стрижкою не бризкала (давно не бризкала, ледача я).
Рослина росте в кадці. З квітня по жовтень - надворі (не біля дороги, звісно).

Я мало використовую мирт в кулінарії - мені лише однієї стрижки на рік вистачає. А мирти в мене три, і стригти їх треба тричі на рік. Я ж завжди можу відщипнути гілочку.

До м’яса - в маринад.
До пряної кави.
В курячий бульйон.
В глінтвейн.
Для інгаляції від кашлю.

Не соромтеся.

віддам у добрі руки

Previous post Next post
Up