Я дуже давно хотіла приготувати цей рецепт, але все ніяк не доходили до нього руки. Цей іспанський десерт такий смачний, хрусткий і солодкий. Поєднання з шоколадом просто неперевершене. Шкода що так швидко закінчився :( Смачного :)
200 мл води
1/2 склянки вершкового масла
1 склянка борошна
3 яйця
1 столова ложка цукру
декілька крапель ванільного екстракту
Шоколад 100 г
олія для фритюру
Цукрова пудра для подачі
Розтопити масло у воду в каструлі. Додати борошно постійно помішуючи ( порціями) . Продовжуйте розмішувати на вогні, поки суміш не загусне , виключити вогонь. По -одному додайте яйця і швидко розмішайте. Додайте ванільний екстракт і цукор і добре перемішати. Покладіть суміш в кондитерський . Формуйте бажаної форми чурроси ( кільця або лілінї). Смажити на олії до золотистого кольору. Вийняти ложкою і поставити на паперовий рушник. Присипати пудрою і подавати з розтопленим шоколадом.
Я очень давно хотела приготовить этот десерт, но все никак не доходили до него руки. Этот испанский десерт такой вкусный, хрустящий и сладкий. Сочетание с шоколадом просто непревзойденное. Жаль что так быстро закончился.
Приятного аппетита :)
200 мл воды
1/2 стакана сливочного масла
1 стакан муки
3 яйца
1 столовая ложка сахара
несколько капель ванильного экстракта
Шоколад 100 г
масло для фритюра
Сахарная пудра для подачи
Растопить масло в воде в кастрюле. Добавить муку постоянно помешивая (порциями). Продолжайте размешивать на огне, пока смесь не загустеет, выключить огонь. По-одному добавить яйца и быстро размешайте. Добавьте ванильный экстракт и сахар и хорошо перемешайте. Положите смесь в кондитерский мешок. Формируйте чуррос желаемой формы (кольца или линии). Жарить на растительном масле до золотистого цвета. Вынуть ложкой и поставить на бумажное полотенце. Присыпать пудрой и подавать с растопленным шоколадом.
I wanted to make this dessert so much, ad now I did it. This Spanish dessert is so delicious, crunchy and sweet. The combination with chocolate is simply unbeatable. It is a pity that so quickly ended. Taste it :)
200 ml water
1/2 cup butter
1 cup flour
3 eggs
1 tablespoon sugar
a few drops of vanilla extract
Chocolate 100 g
oil for frying
Powdered sugar for feeding
Melt the butter and the water in a saucepan.
Add the flour stirring continuously. Keep stirring over the heat until the mixture thickens . Remove form the heat and stir in the eggs one at a time. Add the vanilla and sugar and mix well. Spoon into a piping bag. Form churros desired shape (ring or lines). Fry in vegetable oil until golden brown. Remove them and place on a paper towel. Sprinkle with sugar powder and serve with melted chocolate.