Розмова в метро

Jul 26, 2012 00:06

У метро біля мене сіла дівчина років вісімнадцяти.
На її сумці на видному місці гордо було пов'язано бант з колорадської стрічки.
Вкрай не люблю заводити розмови з незнайомими людьми, але тут вирішив дізнатися, якого біса дівка носить на сумці стрічку Жука, та ще й наприкінці липня.
Тим більше, дівка мала доволі загострені риси обличчя, геть відмінні від округлих рис типового бичачого населення. Взагалі на вид скидалося, що ледь не з інтелігентної родини.

Спитав її спеціально російською мовою - зі зрозумілих причин.
-----------------------------------------------------------------------------------------
...
- Зачем ты носишь эту ленту на сумке?
- А что?
- Вот мне и интересно, зачем. Это ведь что-то означает. Зачем?
- Вам она мешает?
- Нет. Мне хочется понять твою мотивацию. Если ты носишь эту ленту, значит этим что-то хочешь сказать. Мне интересно, что?
- Ну, что я помню...
- И гордишься?
- Чем?..

І тут я розумію, що дівка НЕ знає відоме кремлівське гасло: "Я помню, я нажрусь!

- Хорошо. Ты помнишь. И что же ты помнишь?
- Ну, писали же что-то... Почему вас это интересует?
- Меня твоя мотивация интересует. Ты нацепила на сумку эту ленту. Это значит, ты всему Харькову что-то хочешь этим сказать. Вот я и хочу понять, что.
- Я не хочу с вами разговаривать.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Така ось дівчина. Явно із хряківської псевдо-інтелігентної родини.

У мене таки залишилося враження, що дівка десь таки лукавить. Скоріше за все, в "Молодих Регіонах" місце під сонцем заробляє.
А може, просто дурепа...

P.S. Москвоорієнтовані жителі України чіпляють колорадську стрічку на антенки та дзеркальця машин. Те, що ці люди таким чином лише ображають честь і пам'ять тих, хто чесно воював, таким особам навіть не спадає на думку - сам Пууутін на свій коронаційний мерседес колорадську стрічку почепив! Певна категорія російськомовних просто тупо робить те, що роблять у Кремлі. Якщо в путінській адміністрації вирішать, що патріотично носити панамки в горошок - будуть носити панамки в горошок.

Втім, колорадські стрічки на одязі, сумках чи рюкзаках - вкрай непоширене явище і, як правило, свідчить про крайню політичну ангажованість. Ось я й думав, що натрапив саме на таку юну політично ангажовану натуру.

tibla

Previous post Next post
Up