Кулінарне: звіт

Aug 18, 2006 22:28

Отже, найперше хочу подякувати всім небайдужим, які мені, темному, як готувати світлі грибочки :)

Найперші проблеми виникли на стадії чищення. Виявилось, що я поняття не маю, що у грибах тре чистити, а що лишати. Вчасно відклав ніж для чищення картоплі, а то би від мого багацтва ніц не лишилося б. Під час цього ж процесу виявилось, що аж ніяк не всі гриби - білі. Серед них траплялися явно не схожі на класичних боровиків (припускаю, що деякі виявились моховичками, а один - синяком!). Власне пішов вийняв ключі із замка. Раптом шо?.. А я з середини закрився :)

Порізав. Висипав, як і радили, без олії у тефлоновий баняк. Дійсно грибочки дали достатньо вологи, аби поковбаситись у власному соку. Цибуля у мене вся зіпсувалася за час перебування у жорстокому ігнорі, тому її я не додав. Посолив, поперчив чорним і білим перцем. Знайшов навіть лаврський листочог!

Десь так хвилин за 20-25 налив сметани (вона, до речі, дуже ризикує зогнити у мене в холодильнику, як і всі її попередниці), насипав сухарів. Потушкував ще трохи. А потім - спожив з превеликим задоволенням :)

Висновки на майбутнє:
- прислухатися до корисних порад
- не класти сухарі
- припасати більше пива

поточне, про мене

Previous post Next post
Up