Смачні сайти: британські asos та woolovers. Є доставка в Україну

Nov 25, 2014 23:54

Почну серію статей про "смачні" інтернет-мегазини. А розпочати хочу їх із двох магазинів, які надсилають замовлення в Україну напряму, тобто послугами складу чи посередника не потрібно користатися.

www.asos.com/ - мультибрендовий інтернет-магазин
Раджу користуватися британською версією і оплачувати у фунтах. Тут можна знайти речі до вибору до кольору. На будь який смак і гаманець. Часто бувають гарні розпродажі і коди на знижки. Є так званий wishlist. Раджу ним користуватися, адже в ньому можна легко відстежувати знижки на ту чи іншу річ, тоді знижена ціна позначається зеленим кольором. На день народження надсилають код на знижку. Безкоштовна доставка від 15 фунтів. Надсилають звичайною поштою (Royal Mail), тобто в Україні ви отримаєте замовлення у своєму поштовому відділенні. Зазвичай йде 2 тижні, може й довше.
Update: гостро рекомендую купувати з французької версії в і євро. Чому? Все просто - на багато позицій у французькій версії ціни нижчі. Іноді знааачно нижчі. І через курс теж вигідніше виходить (нема купи подвійних конвертацій)

www.woolovers.com - інтернет-магазин однієї марки
Є російська версія, але раджу користуватися британською версією. Чудові речі із шерсті, кашеміру, бавовни та шовку. Злегка великомірять, але у кожної моделі, наприклад светру, вказують точні заміри( але власне светру, а не на котрі людські параметри). Доставка платна, але незначна. Вираховують VAT - податок, у кошику. За цим посиланням можна отримати 10% знижки на замовлення. Оскільки зараз у них знижки до 40% ще й безкоштовна доставка, виходить дуже вигідно!Теж надсилають звичайною поштою.

woolovers, онлайн-магазини, silk, cotton, asos, clothes, шопінг, одяг, wool, cashmere, британські, шопоголізм

Previous post Next post
Up