(Untitled)

Oct 11, 2010 12:13

Проходила повз «Хайят». Виявляється, фешенебельний готель закупає у «Метро» дешеві (і часто неякісні) продукти ТМ «Аро» - саме розвантажували машину. Жлоби!


Read more... )

Leave a comment

boussa October 11 2010, 09:58:27 UTC
так а це типу дуже крутий готель з "8 зірками"?

бо я думаю так робить не те що більшість, а 90% всіх готелі і закл. харчування.

Reply

vyshche_neba October 11 2010, 10:02:56 UTC
да. але, я счітаю, треба мати совість. і не накручувати по 500 відсотків на стрьомному молоці

Reply

boussa October 11 2010, 21:57:56 UTC
все правильно, це підприємницька ідея: мінімум інпут - максимум оутпут і ПОМІТь: поки є попит - воно функціонує і буде функціонувати, тому треба наших громадян попросить поменьше "шику-понтів-фанатізма" - не давайте себе обмануть, бо самі винні що в 500 дорога за дешевку платимо бо не вмієм її відрізнити від доброго.

Reply

vyshche_neba October 12 2010, 05:11:47 UTC
так
а ще часто "проблеми" від браку інфо. мало хто бачить, яке там молоко "Хаяйт" завозить - його ж подають у молочниках з виглядом, наче лише зранку надоїли на альпійських луках і маленьке звірятко загорнуло його у пакетик (знаєш таку рекламу? ;) )

Reply

boussa October 12 2010, 05:58:43 UTC
ага знаю :))))

так вот тут постає питання: а яка різниця між дешевим і неякісним і дорогим і якісним - єслі співгромадяни відлічають якісне від неякісного тіки по обгортці - ну то знов ж таки сами винні, що дають себе обмануть - хай повчатся вибирати заклади не за віянням моди а за якістю і гроші аз віддавати.

я собі уявляю як хаяйт подає молоко в оригінальній упаковці з супермаркета молоко - мовляв налийте собі там і назад закрутіть :))))))

Reply

vyshche_neba October 12 2010, 07:13:52 UTC
та блядь, в Україні таке якісне молоко, що стрьомне від дуже стрьомного не сильно і відрізниш. Я от досі не можу після весни звикнути. куплю і викину...

і до речі, про еко-продукти в ДЕ. от часто вони тільки за упаковкою і ціною, а не смаком і відрізняються.

Reply

boussa October 12 2010, 08:02:37 UTC
ну значить нефіг взагалі де будь платити багато (где мої галицькі дируни -ггг), самі ж винні - не було б попиту, вони б так ціни не накручували б...

стосовно біо-продуктів - відмазка така, що біо-продукт значить що його виростили без додатку певних хімікатів, які б зробили продукт, не біо - і все...про смакові якості: не біо іноді краще:)))я думаю довіряти 100% можна свому вирощеному, а все решта то ризик завжди є, але якщо йдеш за продуктами в альді то ти його збільшуєш, підеш закупатись на ярмарку чи в селян - то як порядні попадутся - ризик зменшуєш. а так треба пробувати-рподубати і пробувати запамятовувати магазини, сорти продуктів і країну виробника - і тоді може і смакове щастя буде:)

Reply


Leave a comment

Up