Засрали стрічку

Aug 12, 2013 13:35

Піар - ох це нове і дуже популярне слово останніх років. На яке в мене вже алергія. Всі піаряться від політиків до блогерів. І це вже порядком набридає. Нікому думки не нав'язую це лише my view(мій погляд на це).
Тиждень, а може вже і більше відбулось "мероприятие" як кажуть організатори, в Радомислі. Про анонс читав, було цікава до тих пір поки не посипалось одне і теж. Далі слова з ще одного звіту-голосування, маю надію що останнього: "Даже интересно, есть ли человек, который до сих пор не видел ни одного отчёта о мероприятии?.. Их уже больше сорока, они заполонили ЖЖ :)"
Я їх бачив, але не читав жодного! Якби він був 1-2 - прочитав би. А так - засрали стрічку. Не знаю скільки те все дійство відбувалось - але шуму як від виборчої кампанії. Ну це маячня!  В усьому має бути межа! Я розумію, що Бігдан і керівництво ЖЖ в Україні намагається піарити ЖЖ. Але я не думаю, що це привело хоч 1 нового користувача в ЖЖ. Я прийшов в ЖЖ тому, що шукав майданчик де б розміщав свої думки, вчився грамотно писати і знайду однодумців(і знайшов, мені приємне спілкування з користувачами) .  А не тому, що я побачив таку піар кампанію,  як тут добре блогерам і скільки тут безкоштовного сиру.
    В друзів довелось побачити також незадоволення цим дійством. Але в іншому контексті - чому в замку з українським колоритом проводять "мероприятие"  в англійському одязі і на їх манер. Але хто платить гроші той замовляє музику. Хоча зауваження дійсно доречне, плюс Бігдан вважає себе суперпатріотом (можливо мені здалось, тоді прошу вибачення) і це стає вдвічі дивним. Але як каже Мирон Маркевич:" то такє".
Маю лише одне прохання - не нападайте на мене як на "врага народа", я лише висловив свою думку про засрану стрічку.
І ще одне. Я не заздрю, а то зараз почнуть гнати на мене. Я  не був зацікавлений в участі через те, що був би змушений(в якійсь мірі, в знак вдячності) облизувати і "цілувати" в різні місця організаторів, за запрошення, і в своєму звіті дякувати тому і тому.(І тут самі хитрі блогери почнуть:" ти не зобов'язаний" і все таке, не треба шукати в моєму тексті до чого причепитись, ще раз це моя думка.).
Я б не просився:"візьміть мене"? Я дуже рідко прошу про щось. І останнє, я не був в Україні під час цього дійства, тому фізично не міг бути там, якби і була можливість. Тому не шукайте заздрощів.

my view

Previous post Next post
Up