В продовження теми

Mar 28, 2014 11:00


Вчора Аваков виклав відео:

image Click to view


Відповідає Bohdan Kutiepov

Я не довіряю цим мєнтам на відео. Тому шо цей "Сокіл" ще вчора безпрєдєльствував, збивав бабло, вивозив і убивав людей. А прийшов Аваков - і вони стали "чєсниє бойци, защіщающієся от отстрєлівающєгося бандіта"? Не підтримував Музичка, не бачу в ньому ніякого патріота - чистий клоун і рекетір. Але ще більший клоун - Аваков. Бо наскільки бачу, у відставку він не бирається? Чого ти, рекетір, поліз стріляти в Правий сектор, а не звільнив Бурлакова, Татарова, Білик, спецпідрозділ Сокіл, за місяць не заарештував жодного беркутівця, "альфівця", а поліз стріляти людей, у яких стільки підтримки? Є сайти, на яких зібрані прізвища і докази проти інспекторів, які арештовували за перевезення покришок, які позбавляли прав за поїздки в Межигір'я, є судді, які давали 15 років за масові заворушення. Може хоч одного бодай відсторонили від посади? Ні. Мєнти працюють далі. Я їх інакше, ніж мусорами, назвати не можу.



Правий сектор - недалекоглядні дурні, шо дали вчора таку картинку для російських каналів. Але оцим своїм постом і блогом на УП Аваков дав чітко розуміти, що чіпляється за свою посаду, що не збирається у відставку, навіть щоб знизити градус. Так от знайте, Арсене Борисовичу, якшо Правий сектор захопить Раду і Путін, скористаючись цим, вторгнеться в Україну - це буде ВАША вина. Через вашу впертість і самодурство.
Від себе додам:
Вони до цих пір не зрозуміли, що все, люди помінялись. Вже не буде більше побиття студентів, чи вбивство безкарним.

Міліція, ще не заслужила довіри. Коли вона 20 років працювала проти себе, марно сподіватись, що за місяць всі її полюблять. При цьому не покаравши винних, навіть не звільнивши речників на кшталт Білик, які весь час брехали. Тому зараз Аваков І всі його побратими можуть виправдовуватись. Але краще піти, піти спокійно, поки можна. І кожен наступний міністр має знати, якщо його підлеглі будуть перегинати палицю, то за кілька днів за ним прийдуть і скинуть з крісла.
З приводу відео, що Аваков виклав це виглядає смішно коли міліція розповідає про те, що вони слідують букві закону і не грають в політичні ігри. Не так давно як місяць назад я бачив щось інше. На жаль я не вірю в чарівні перетворення.
P.S. Донецький євромайданівець: за події 13 березня нам "шиють" організацію масових заворушень

Політика

Previous post Next post
Up