mama valo monitoriu su ajax

Jul 23, 2005 15:57

Jausmas kaip kazkur pasiruoses isvykti i tolima tolima kelione ir labai lyja. Muzika labai pastato nuotaika. Dabar jauciuosi toks iskreiptas. Agne pasakytu "apsisvietes" o as sakyciau "neberukysiu" bet cia tik sakytu.
Taip, pavargau, po tokios stovyklos norisi kurnors isvaziuoti toli i gamta ir gyventi vienam. Labai dabar noriu privatumo, kurio neturejau 12 dienu. Reikia sugrizti i ta miestietiskuma, nes dar pasamoneje liko ivairus principai ir ju laikymasis yra labai svarbus.
Gyvenau ant nonstop pareigu. Niekada negalima ju numesti, palikti galvojant "velniop viska". Negalima.
Niat-Nam draugai, gavo aukstas pareigas, net aukstesnes uz mano ir pacius juos.issiro toks ratas kaip draugai ir visi laikesi subordinacijos, galedavo betkada iduoti vyriausybei drauga su kurio pernai toje pacioje stovykloje isdarinejo tapati ka isdarineja dabar."Pareigos spaudzia" Mano drauge vienagavo Instruktoriuas pareiga ir man uzdrausta su ja laisvai kaip draugai kalbetis prie kitu. Gali kreivai suprasti kaip mokinys su instruktorium taip laisvai kalba. Hierarchija smaugia.
Psichologinis spaudimas yra toks didelis, kad net mano bendraamziai draugai po 2 savaiciu toje stovykloje uz suvokima kad padare bloga darba apsizliumbe viesoje vietoje.
Rytine treniruote trunka 3 valandas, Dienine 4-5, Vakarine 2. ir taip kasdien. Treniruotese reikia stengtis, ideti pastangu, kitaip nera prasmes vaziuoti cia. Kai nevyksta treniruotes reikia imtis pareigu - priziureti savo kambario gyventojus kuri sudaro 6-12 metu vaikai.
Pries miega buna meditacija. (ataunamos jegos). paskutinemis dienomis pradejome pjautis tarpusavyje (draugai kurie gavo pareigas)nes galva vaziuoja, perdidele atsakomybe, perdidelis savarankiskumas tokiem jauniem zmonem, per ilgai taip tempiamos besikartojancios dienos. Visuomet isgirsi kazka apkalbinejant ir niekada nezinai ar esi pats apkalbamas o gal net ir paciai vadovybei. O vadovybe megsta skaityti paskaitas, vanotis bambukinemis lazdelemis ir garsiai rekti. Drauga turejau tik viena. Be jo man butu dar sunkiau.
Tokia gyvenimo patirtis man yra labai svarbi.

turejau dalyvauti uzdarimo pasirodyme su visais stovyklautojais bet isvaziavau siandien nes vakar mire mano dede. Rytoj vaziuoju i laidotuves, stovyklos uzdaryme nebedalyvauju.
Previous post Next post
Up