Žurnali, gazieti, krasvordi, kofe.

Feb 21, 2007 10:47

Heineken, Taip taip. Heineken. Gavau pinigus, reikia jau pirkti. Mėnuo pilnas sunkumų, depresijos ir šiaip duslaus džiazo. Savo portfolio nunešiau šeštadienį pas fotomeninkę, vadinasi šiandien ji man juos galės grąžinti Powerpoint'o formate. Metropolitan universitetas laukia pasklutinę savaitę, bet aš spėsiu. O East London Tegu palaukia dar kelias savaites, padarysiu daugiau kokybiškų architektūrinių kompozicijų, nes jie neužbrėžė deadline.

Matematiką rašysiu mokyklinio lygio, todėl mokytoja sakė pagalvosianti apie galimus suteikiamus man lengvatus. Man matematika yra įdomu, tačiau gaila aukoti savo laiką gilinimuisi, nes jo labai trūksta, kad gaučiau gerų rezultatų. Ankščiau nemokėdau atsirinkti nuo ko pradėti mokytis, kai reikia pradėti mokytis, kai grįžtu namo prie darbo stalo. Bet dabar, mano sieną prie kompo puošia paveikslas atspausdintas printeriu. Žanras - lentelė, dominuoja horizontalioji simetrija, tačiau ji nyksta, kai eilučių grafas pildau mokėjimo stulpais. Matematika pas mane jau trečia diena, kaip nebepaskutinė, labiausiai trūksta tušo ant Anglų kalbos - vadinasi, man reikia pirmenybę suteikti Anglų kalbai.
Padėka Agnei.

Nesigauna daug dalykų, gresia blogi pažymiai, mane veja nuo kompo info centro pankė. Mat kažkam reikia svarbesniais tikslais kompiuterio. O be viso šito gyvenu ir maivausi iš džiaugsmo. Laukiu sekančios Dance Macabrės, Šį savaitgalį - Klėdos, Heineken festivalis - festivalis žadantis susitikimą su Kasia, mano meile iš Lenkijos.

Idėjos per daug mėtosi, bet geresnio stiliaus sau nereikalauju.

Dabar visos bėdos dėl info centro pankės.
Previous post Next post
Up