mario en sylvia

Oct 01, 2006 13:45




poor quality pics. ...and these were the best...

Het is dan tóch gebeurd... Mario heeft Eindhoven verlaten. En dat moest gevierd worden! En wel gisteren. Het prille geluk tussen Mario en Sylvia heeft geresulteerd in het houswarmingsfeestje van afgelopen zaterdag. In Tiki-stijl. Voor degene die niet weet wat Tiki is: Een samenraapsel van kunst en cultuur gevonden rond de polynesische eilanden. Deze semi-gefake-te cultuur beleefde zn hoogtepunt in de jaren 50 en dat is de reden dat de hedendaagse rock'n'roll-scene deze uiting van kitch tot op de dag van vandaag meevoert. Bars en winkeltjes schieten hedentendage als paddestoelen, of moet ik zeggen bamboe, uit de grond.
Rock'n'roll is hip.
Maar terug naar het feestje. Dat hadden Mario en Sylvia goed geregeld. Een overvloed aan drank voor de verplichte cocktails. Echter, ik heb de verleiding kunnen weerstaan. Ik ben ook niet zo van het zoete spul en sterke drank. Maar... er stond ook een selfservice-tank met absinthe.

absinthe...

damn...

Als kind was ik wel eens benieuwd hoe thinner zou smaken...

...

eh... liever heb ik bier...

Anyway, er waren ook overheerlijke satétjes en veel mensen. Super gezellig. Mede door de fantastische tiki aankleding. Zowel het bezoek in hun hawaii-hemden en bebloemde haren als het decor met een heuse niet van echt te onderscheiden palmboom. Realistisch tot en met de vallende kokosnoten!




Naast de geijkte enveloppe met een financiele bijdrage hadden we gelukkig ook wat toepasselijke kadootjes kunnen vinden. tiki-servetten, tiki-potlooddopjes (ook te gebruiken als deurknopjes voor in je hotrod), en tiki-onderzetters. Allemaal uit mijn favoriete winkeltje van Loes! Erik en Lotte hadden het geweldige boek Eindhoven Rockcity Tattoo boek als kado. Naast mn ontwerpje van Lucy Dee's Angels staat ook mn broertje met zn tatto erin. Dat was een toevallige verassing gisteren. Ik denk dat ik het straks ook ga aanschaffen.

party, birthday, drinks

Previous post Next post
Up