(no subject)

Sep 10, 2006 23:35

Zaterdag was weer eens een drukke dag voor me. Eerst het werk natuurlijk waarbij ik op de heenweg foto's heb kunnen schieten van de natuur. Ter referentie voor mn kinderboek. Op de terugweg via een andere route naar huis gereden. Eindhoven heeft in de stad kleine maar leuke natuurgezichten. Veel aangelegd, maar toch... Voor het boek moet ik me laag bij de grond in de planten duiken.
's niddags naar de bibliotheek gegaan om boeken te halen over kikkers, koeien, hanen, eenden, reigers, en boerderijen. Het blijft moeilijk om te vinden wat je zoekt. En dat in een half uur. De winkel van Loes is gelukkig in de buurt dus daar wilde ik ook nog even langs om hallo te zeggen. Het was al 5 uur dus eigenlijk sluitingstijd. En vanwege de gezelligheid is de winkel nog een uurtje extra open gebleven. Toevallig dat ik langskwam want er was net nieuwe merchandising met mijn ontwerpjes klaar. Dat was ik al helemaal vergeten! Fijne verassing. Helemaal omdat ik allemaal dingetjes mee kreeg zoals een shirtje en een kussen en een zak vol sleutelhangers.






Vrijdag was het me niet meer gelukt de Wittedewithstraat te bezoeken met het festijn dat een hoop van mijn intresses bevatte: Hotrods, pinstriping, tikis, custom (bi-)cycles, tattoo's, modeshow, 30/40/50/60er jaren muziek, specifiek rockabilly, kunst, eventuele ontmoetingen met pindakaas deluxe, Michelle van Dijk, Annemarie, en wie weet wie nog meer, ETCETERA, ETCETERA :-( Kon wel maar dan had ik maar 45 minuten om rond te dolen voor ik naar de trein moest. Dan maar op zondag. Dacht ik... Veel achter decomputer gezeten en toen de tijd was gekomen te vertrekken miste ik de bus. Ik was al vrij laat maar zou door dit voorval een uur later in rotterdam aankomen. Veel van het festival is dan al afgelopen en ik vroeg me af wat voor zin het had. Dan maar een extra eindhovendagje en langer op internet. Kreeg ik toevallig een mailtje van Michelle met de vraag waar ik bleef... grrrr

art, loose

Previous post Next post
Up