mooie ogen, bier, botox en bush...

Jul 02, 2006 23:03



EDIT: Foto's uit de Bush


 
...meer foto's onderaan!
..............................................................................................

De crisis en persoonlijke terging van afgelopen weken zijn weer voorbij. Hoera. Ik zal je de details besparen want dat is niet meer zo belangrijk.

Dinsdag werd ik uitgelachen omdat ik blijkbaar ontzettend dik ben geworden. Door iemand die als kind tot de vaste vriendengroep behoorde. Hij woont en werkt als fitnessinstructeur in Spanje en we zijn gelukkig ver uitelkaar gegroeid. Het lachen vanuit zijn kant werd door mij al snel omgekeerd toen hij vertelde dat hij aan botox(!)-parties deed. Want ja... dat was heel goedkoop. Net als mij wordt hij zichtbaar kaal en is van plan om naar amerika te gaan voor een haartransplantatie. 8-O oh, zijn haar had een blauwe gloed, dus ook nog gecamoufleerde grijze haren! Ik weet het niet.. Op de één of andere manier voelt hij zich meer omdat hij veel geld verdient. Niet interessant is mijn mening.
Hij wil sinds een aantal jaren ook Carlos genoemd worden ipv Hans. En ik vermoed dat hij zijn homoseksualiteit voor de buitenwereld aan het verdoezelen is...

Woensdagavond toen ik naar huis liep werd ik opgevrolijkt door een groep allochtoonse meisjes van een jaar of 16 17. Ik liep voorbij en werd terug geroepen. Het bleek dat ze met het spelletje bezig waren: "versier de voorbij lopende jongen" Uiteindelijk bleek ik na uitleg niet het juiste materiaal. Hoewel één meisje maar bleef doorzeuren dat ik mooie ogen had. "Kijk dan, hij heeft wel mooie ogen hoor!" x3
Maar dat is natuurlijk ook zo. ;-)
De volgende dag met 
Evalien afgesproken. Daar draaide de crisis en persoonlijke terging natuurlijk om. Dus was het tijd voor een goed gesprek en dat gebeurde dan ook :-) Als ik haar ga bezoeken voel ik me altijd geneigd om een nieuwe outfit aan te schaffen. Dit keer een nieuwe onderbroek (want je weet maar nooit ;-) en een gestreept shirt met de fijne kleuren rood en oranje. Een L dit keer :-( Tenminste daar vraagt mijn buik tegenwoordig om. Gek genoeg zitten de mouwen ondanks mijn dunne armpjes vrij strak. Wanneer ik beweeg kruipen de mouwen omhoog en ziehier.... Mijn eerste pofmouwtjes :-( Van de andere kant, Evalien had op haar beurt twee verschillende sokken aan dus dat heft elkaar dan wel weer op :-) zo schattig! ;-)
Met een hoop humor en verschillende soorten bier werd het als vanouds weer erg gezellig. Mijn vermoedens werden weer eens bevestigd: Bier met citroen/limoen is (nog) niet aan mij besteed. Geen idee welke het was maar evenals desperado en sol vind ik het niet zo'n geslaagde combinatie. Wat had ik nog meer gehad? weet niet meer... maar het was erg lekker. En koppijn veroorzakend... De hele nacht niet kunnen slapen. De eerste keer dat ik van drank hoofdpijn heb gekregen. Tegen de ochtend was het weer over en ik voelde me zeer voldaan, opgelucht en gerust.

Met het lekkere weer vroeg naar Eindhoven gegaan en LucyDee bezocht. Meteen een afspraak gemaakt om de drukkrij te bezoeken. 's avonds met Danny een terras opgezocht zodat de biercirculatie kon worden voortgezet. Een toevallig voorbij passerende Kim Holland zwaaide nog naar "ons". 8-O

Zaterdag eerst gewerkt tot 14:00 en 's middags in de blakende eindhovense zon naar de drukkerij gereden. Erg inspiratievol! Het zit nu meen ik in de klokketoren van philips. De oude gebouwen komen langzaamaan in handen van creatievelingen. In de designweek zijn er opendagen en tentoonstellingen. Waarschijnlijk één van mij samen met Pieter Dorrenboom, bekend van de Batmobile LP-hoezen. Hij zit in mijn definitiv top 10 van illustratoren en vormgevers!
...............
zo, dat was weer een lange entry, maar er was ook weer veel gebeurt. Nu moet ik me weer gaan bedenken hoe ik me tegen de helse hitte ga bewapenen. Het nieuws voorspelde BLOEDHETE dagen. met temperaturen ruim boven de 30.





Van alle dierenparken is dit toch wel het mooiste wat ik heb gezien. Zo groot dat we geen tijd hadden voor de safari. Wat we wel hebben gedaan is: 
-Burgers Zoo 
Groot park, goed zicht, veel schaduw. Wel een ontzettende doolhof met teveel mogelijkheden om dingen over te slaan.

-Burgers Bush
Dit is geweldig! Een nagebootst regenwoud compleet met de benauwde luchtvochtigheid. Smalle paadjes, natte voeten, een hoop zweet, shortcuts door de beplanting. Wel oppassen dat je niet op de beestjes staat want die lopen/kruipen/zwemmen/vliegen hier gewoon rond tussen de mensen! Dat het gesimuleerd is vervaagd bij de mooie dichte beplanting. Hier kan je veel ontdekken en dus ook veel over het hoofd zien.

-Burgers Ocean 
Viel wat tegen. Het is heel mooi, maar de haaien ben ik niet tegen gekomen. Wel een soort transparante tunnel waar de grote roggen en ander zeespul over je heen aan het zwemmen zijn. Helaas is die tunnel veel te kort. Wat wel leuk gedaan was was de inrichting. Je ging steeds dieper de grond in, dus werden de verschillend basins ook steeds dieper totdat je dus echt helemaal omgeven word door vissen.

-Burgers Desert 
Heet en kaal. Hier viel mij de nepheid van het park teveel op. De vegetatie is prachtig maar de overkoepeling is TE zichtbaar.

Helaas waren de batterijen al op toen we pas de desert en de zoo hadden gedaan. Dus zijn de foto's nogal saai... Op zich viel de temperatuur in het park zelf mee. Zeker na de desert en bush. Burgers wordt zeer goed onderhouden. Mooie beplanting, veel schaduw. Aanrader als je exotisch dier/natuurliefhebber bent.

zoo, trip, weather, evalien, nag, loose, family, danny, fashion

Previous post Next post
Up