(no subject)

Jun 06, 2006 00:36

EDIT:
- een dag later, en ik kan nog steeds niet bij mijn yahoo-mail... Ik MOET want ik moet schetsen laten zien, anders kan ik niet verder met de illustraties. Ik begin me werkelijk zorgen te maken. Ik kan elke website bezoeken behalve de inlogpagina van yahoo.
- mijn usb-stick/mp3-speler is ook overleden. Daar stonden vast ook bestanden op, maar ik weet gelukkig niet wat ik daarmee allemaal ben kwijtgeraakt. Maar nu kan ik de bestanden van deze computer niet overzetten naar de stick. Moet ik dan GVD straks ook nog eens een nieuwe stick gaan aanschaffen?!

Dit soort gezeik heb ik nooit gehad met een mac...

.................................................

Wat gebeurt er hier?! Het yahoo-probleem zet zich voort. sinds 17:00 tot nu nog steeds kom ik niet op de inlogpagina van yahoo. Het liefste hoor ik nu meteen van iemand anders dattie met hetzlelfde probleem zit zodat het dus niet aan mij ligt. Ik kan elke andere pagina opvragen behalve de yahoo-mail. En ik MOET er zakelijke dingen mee doen! Ik krijg nu een heel erg déjavu gevoel. Ik had het ook met het solcrew-adres. Maar ze maken mij echt niet wijs dat de yahoo-crew nu ook ontbonden is, met alle adressen inbegrepen. (nee, van de vorige keer heb ik blijkbaar niks geleerd. De adressen weer niet opgeschreven...

Nog effe en ik draai echt door...

In Lj zijn een paar woorden ongemerkt veranderd in berichten die ik zelf heb geplaatst. Ik had het niet in de gaten tot evalien me vroeg wat ik met een bepaald woord bedoelde. Ik kon me niet voorstellen dat ik dat woord getypt had, maar goed foutjes zijn snel gemaakt, dacht ik... Enkele uren later lees ik de berichtjes en comments nog eens door en toen staat er ineens het juiste woord. Ik heb het zelf NIET veranderd! (kan ook niet volgens mij bij comments, toch?)

Nog effe en ik draai echt door...

Mijn enters worden zeer onregelmatig opgegeten. Maar er schijnt dan weer een bug in de rich-textmode te zitten...

Nog effe...

nag, livejournal

Previous post Next post
Up