'Hollywood Babylon' expo opening van Secret Eyes Only..

Jan 26, 2009 13:00



('michelle' digital vector.)





















Het was weer een gezellig avondje bij Michelle!
Ik had afgesproken om mn werk om 16:00 te brengen. Dat zou ik inderdaad gered hebben, ware het niet dat ik zo stom was om de flyer met het adres en plattegrond te vergeten... Het stormde nogal en ook mijn paraplu (een heel degelijk NS-exemplaar) sloeg dubbel. Ik probeerde me zo goed als ik kon de plattegrond te visualiseren. Ik had het ding immers zelf getekend, nondejuu! Maar verder dan 'een richting' kwam ik niet. Ik was in de buurt en op een gegeven moment wist ik dat ik veel te ver was. Ik liep op een andere manier terug en plots was ik in de juiste straat. Helemaal aan de andere kant, maar goed, ik had het gevonden!
Michelle's nieuwe pand heeft zeer veel potentie: Drie aparte ruimtes, een klein nisje, en een nog kleiner toilet. Toen ik arriveerde hing alle kunst al aan de muur natuurlijk dus het was even passen en meten. Een stel leuke mensen ontmoet. Maar er zat ook een vervelende bij. Zo'n persoon waardoor ik een hekel heb gekregen aan het IFFR. Ik stond met een opdrachtgever van me te praten over films, en die vent kwam er ineens bij staan en begon een beetje te pochen hoeveel films ie al wel niet had gezien en haakte overal op in, waar het maar om films en regiseurs ging. Tegelijkertijd ook klagen natuurlijk wat voor crap er eigenlijk werd vertoond. Cultureel verantwoord of niet... De sfeer van het festival heeft veel te veel invloed op de belevenis van de films die je ziet. We kwamen tot de conclussie dat als je de film als tv-uitzending zou zien je al lang weggezapt zou hebben. Maar goed, de persoon zorgde ervoor dat het onderwerp IFFR een snelle dood stierf.
Leuk was natuurlijk dat ik Daniella weer eens ontmoette. Onze bobbi_ had ik inmiddels al meer dan twee(?) jaar niet meer gesproken. De laatste keer was ze hoogzwanger. En nu was ze alweer hoogzwanger! haha, dat wist ik niet eens... Vorig jaar had ik haar nog wel gezien geloof ik, bij Pecha Kucha(?), maar toen hadden we elkaar niet kunnen spreken omdat Evalien erbij was... Het was de eerste keer dat ik haar kunst live zag. Echt heel mooi en dat alleen al is een bezoekje waard. Maar zoals de meeste kunst is het in het echt veel mooier dan op een plaatje...
En zeker de plaatjes die ik hier post. Het is vrij donker op de expo en ik durfde niet zo goed te flitsen en mensen op de foto's te zetten... Misschien een keertje overdag terug gaan, hoewel die donkere sfeer heel goed bij de expo past natuurlijk.

Reden genoeg om eens eventjes een kijkje te gaan nemen ;-)


michelle, art, expo

Previous post Next post
Up