...en nog een verassing...

May 19, 2007 15:37

Met mn zus naar de spuiterij gereden om even tussentijdse foto's te knippen van haar Kever. Toen we voorbij de poort reden zag ik een glimps van iets bol en groenigs en dacht huh?! En... Oh, hij is al klaar... Nou ja...! Nu missen we een stadium in de fotodocumentatie.
Maar wat geweldig dat je nu eindelijk kan zien hoe het ding gaat worden na 11 jaar noeste arbeid. Klik hier voor foto's! )

familie, hotrod, kever

Leave a comment

by the way... von_rudolf July 22 2007, 15:48:27 UTC
Heel veel dank voor het niet met de kinderachtige discussie bezighouden! Dat waardeer ik erg. Hoewel ik altijd wel benieuwd ben naar de mening van anderen mensen, zeker als ze onpartijdig zijn.

Ik ben blij te merken dat je Evalien ook net als mij normaal beantwoordt, en dat je geen partij voor mij of haar kiest. Volgens mij heb ik de mensen daar ook altijd om verzocht... Want , (dit is iets wat ik altijd heb geroepen): Evalien is (muv dat probleem dat ik met haar heb) een bijzonder interessant persoon die, wanneer de mogelijheid er is, een waardevolle vriendschap biedt. Dat heb ik nooit onder stoelen of banken geschoven. Hopelijk deelt Stas ook jouw instelling. ...en dat geldt ook voor Ditte, en, ach, voor iedereen natuurlijk.

Zoals je (misschien?) wel hebt gelezen laat ik me tegenwoordig door mn boosheid nogal snel meezuigen in het kinderachitge getreiter van bepaalde personen. (eigenschap van me wat ik nog nooit achter mezelf had gezocht...) Misschien gooi ik mn eigen ramen er wel mee in, maar ik vind echt dat mensen de waarheid moeten weten, voordat ze een oordeel over me hebben.

Ik ben sinds vrijdag gelukkig erg aan het chillen door niet meer op dat getreiter in te gaan, ...maar... ik vond vandaag, per toeval(!) in iemands post die voor mij op slot staat (!!) nog meer geroddel en zwartmakerij over me wat me in verband brengt met "creeps, losers, paranoia, abuse-buttons, en straatverboden". Door dezelfde personen van de recente discussie, maar ook wéér een nieuwe personen die ik nog niet ken... (ben wel blij dat Evalien zich daarbij afwezig houdt, maar, van de andere kant, doet ze niks om dat geroddel te stoppen.

Dus, deze saga is helaas nog niet over, ben ik bang...

En sorry als ik je "belast" met deze info, maar ik hoop dat de onpartijdigheid zich voort zal zetten. Moeilijk om nog leuke dingetjes te posten in gezelschap van mensen waarvan ik maar de helft kan vertrouwen, maar ik ga het weer eens proberen ;-)

Reply


Leave a comment

Up