Meer Antwerpen foto's

May 09, 2007 12:05









Speciaal voor Pindakaasdeluxe: De be-pony-de kersemeisjes die ik in Amsterdam had gefotografeerd...

De foto van Michelle komt uit onderstaand filmpje :-)









Jochen's Plymouth. Chopped 'n Channeled. Alle verbouwingen (en dat zijn er heel wat!) in metaal. (spatborden verlengd en aan de carosserie gelast, treeplanken zelf gemaakt en eveneens aan de carosserie en spatborden gelast, dak verlaagd, deurhoeken afgerond, etc etc...)
Echt geweldig!




Het vlammenpatroon dat ik voor Perry had ontworpen op zijn '38 Willys.




Voor mijn gevoel ligt de toekomst van hotrodding creatief gezien in de volkswagen kever. Die zijn nog wel te vinden voor een redelijke prijs. Ik heb op de show niet de ultieme gevonden maar ze komen een heel eind. Zoals het een echte hotrod betaamd, zonder spatborden en mét een starre vooras. Heel belangrijk vind ik de verhoudingen. Bij de kever moet de wielbasis verlengd worden door de voorwielen een stuk naar voren te verplaatsen en de achterwielen moeten groter om de enorme ruimte op te vullen die ontstaat door het wegnemen van de achterspatborden. De kaal-metaal versie hier op de foto is wel erg extreem natuurlijk...




Kijk. Dit viel mij bij de "Echte" hotrods op. Zoveel dezelfde Pontiac(?) achterlampjes. Zo'n vijf jaar geleden kwam er een nostalgische hotrod in de Britse hotrodscene met "als eerste" deze achterlichten. Geweldig, maar het wordt natuurlijk minder als iedereen ze ineens moet hebben...
(Nogmaals, ik doe een moord voor zo'n wagen hoor! Ik vind het alleen jammer dat er uit alle rode lenzen geproduceerd in pak em beet 70 jaar iedereen dezelfde op zn hotrod wil. Of zou het een soort code zijn?)




Okee, dit is wel de meest geweldige foto van het weekend. De blik van Sanne naar Michael spreekt boekdelen. De foto is nauwelijks achteraf uitgekaderd.




Nog een foto uit het filmpje van het uitrijden van de hotrods.

michelle, art, familie, sins, hotrod, antwerpen, bike, expo, mario, sylvia, beetle, kever

Previous post Next post
Up