тиц

Oct 03, 2012 11:55

я живий, а от жж мій таким не назвеш :)
не писав тут вже пару місяців мабуть, бо не варто було вас мучити тухлими новинами.

мали собі 4-денну автостоп поїздочку в Білорусь. Доволі приємне враження про бульбашів, особливо порадували маштабні забудови, хороші дороги і нормальний стоп. В багатьох з них бульба і в голові, багатьом просто пофіг що робиться в країні, але є вроді доволі тверезі і сторонники і противники режиму. Як не як, країна в кращому стані ніж наша, при явно менших ресурсах.

теперка став жити окремо, з двома друзяками - «Жить ста́ло лу́чше, жить ста́ло веселе́е!». Інтернет є, гаряча вода є - жити можна. Наскільки довго буду жити так ще не знаю , але думаю до НР точно. Так що якщо що - приходьте в гості, хто ще не був :)

місяць назад перший раз пішов на офіційну гру клубу Мафії у Львові. те що ця гра мені подобається вельми, я зрозумів зразу - ролей мінімум ( мирний, шериф, маф, дон - короткі правила ), і всякі випадковості і везіння зменшуються, лишаючи лише платцдарм для швидкої логіки, психології та вмінням каскадно будувати лже-роздуми (брехати простіше сказать) і їх розпізнавати. всім би радив в цьому себе спробувати - так відчуваю, це захоплення на довго, та й практичне вельми воно.

на роботі перевели в іншу команду. великий проект, інші технології. і перевели з комфортної чотиримісної кімнатки, в загальну кімнату де сидить тринадцять чоловік. тим не менше кімната жива і весела, так що мо і на краще - час покаже.

автостоп, мандри, робота, роздуми

Previous post Next post
Up