(no subject)

Jun 04, 2012 21:42

Для багатьох, як і для мене, понеділок не є найприємніший день, в звязку з початком робочого тижня. Але є в цьому дні один промінчик щастя -на піратбеї викладають нову серію Game of Thrones. Багато хто про нього писав, він є достатньо популярний, тому ніколи про нього не згадував. Якщо з сезонів "Спартака", кожен наступний був імхо слабший ( можливо ізза хвороби, а потім і смерті прекрасного головного героя, і заміна його юним красавцом, який на таку роль імхо не тяне ), то другий сезон тронів мені вельми сподобався, і дуже сподобалась передостання серія(s02e09). Під час її перегляду, я зрозумів, що моя думка стосовно Тіріона змінилась кардинально від противного, до позивного, ба більше він певно зараз любимий герой в серіалі :)



Дем в тему:


Сьогодні подивився останню серію - не дуже нра, та все ж. Сюжет імхо занадто кардинальний, Постараюсь за літо прочитати книжечки. Шкода, але другий сезон скінчився, і наступного чекати довго.

В неділю іду на весілля до подруги, в понеділок ранком отримуємо дипломи, і зразу ж в Карпати на кілька днів святкувати зі енд універу - отак нагло посеред робочого тижня і Євро :).
Всім продуктивного робочого тижня ;)

студент, кіно

Previous post Next post
Up