(no subject)

Feb 24, 2012 16:34

Давненько тут нічого не писав...
Не було настрою, та й якигось мега-подій - нічого не змінюється у датському королівстві - а я й справді працюю на данців :) на роботі вичитали за часті прогули, спізнення, раптові хворіння та й інше - тепер тре стабільно ходити... але і підняли трошки :)

на минулих вихах вдруге з boblox провели лижний табір на спадках - цього разу на Пилипці... багато хороших вражень і відгуків, троха організаційних протупів, але в загальному все круто як на мене - ліпше ніж минулого року однозначно :) два дні з них катався на борді (скільки міг вкроїти часу), і мушу признатись, що мені сподобалось трохи.. але лижі всерівно кращі :)








а ще я зацінив контакт. хоч ресурс не наш, містить багато піратства (та й я музику там постійно слухаю), але ресурс реально постійно розвивається і якісно піднімає своє юзабіліті і функціонал... в даний момент активно юзаю аудіозаписи, і цікаво слухати те, що слухають інші, чи самому дивитись, скільки людей слухають зараз те що ти "крутиш" :) та й інших фітч що порадували немало - нехай ідеї половину можливо не їхні, але вони класно фільтрують все що може бути потрібно користувачу і якісно реалізовують. в фейсбук тепер заходжу раз в тиждень.

а ще жахливо нагнітає універ.. ще відмучити якигось 3 місяці, і я стану набагато щасливішою людиною :)

робота, спадки, роздуми

Previous post Next post
Up