3 дні спокою :)

Jun 28, 2011 14:52

Накінець для мене почалось повноцінне літо, в якому кожні наступні вихідні ( нажаль тільки вихідні, бо будні - робота) планується безпосередньо за тижня, і з метою лиш тільки побачити щось новеньке :)
Так і цих вихідних до кінця не знали куда і що робитимем на них - просто рано в суботу сіли в електричку... вже в електричці придумали собі, що хотілось б заїхати чогось в Ямельницю =)
до Ямельниці ми не доїхали, так як стопивши попри Корчин, подумали ми, що гайда ми на водоспад Гуркало заскочимо, по рекомендації місцевого аборигена :)
як потім подумали і не дарма - пройшлись собі до водоспаду де і заночувула неподалік...

зранку зрозумів основний плюс Пікуя - там пусто!! там нікого нема - за два дні під Пікуєм, ми не зустріли жодного туриста, в той час коли Чорногора чи той ж водоспадик це просто прохідний двір - в 12 ранку вже нарахували біля 20 туристів, хоча ввечері, ще взагалі ніхто не стояв..

потім зібрались і поїхали на фестиваль "Героїчна Тустань" і також не пожаліли...
було доволі весело, хоч і малочисельно... ввечері першого дня був рок-концерт на який спочатку думав не йти, так як жодного гурту навіть назви не чув, та ба, мені навіть сподобалось кілька з них якісним звучанням, молодим ентузіазмом і реально 100% віддачею на сцені..

на другий день мали їхати на ДН в Бубнище, але взнали, що буде бардівські виступи і має бути Пашник, тому і лишились ого послухати в живу :) добрий і цікавий такий дядько, як і очікувалось (о:
згодом залию відео коли заберу, а покищо для тих хто його не чув, декілька тематичних відео:


image Click to view



image Click to view



image Click to view



мандри, музон

Previous post Next post
Up