Замовлення пластикових болванок (США)

Sep 14, 2012 14:19

УВАГА!!!
Формується наступне замовлення пластикових (фактично вічних!) форм для головних уборів виробництва США, спеціально розроблених для валяння. Вони прекрасно надаються для формування, сушіння Вами створених головних уборів. Ці форми легкі, добре миються та є портативними. Незважаючи на легкість форми міцні тож витримають валяльний процес.









Це лише невелика частина усіх доступних форм. Решту можна побачити тут: http://www.hatshapers.com/ Натискайте на модель, значна частина містить фото реальних виробів. Це краще зорієнтує Вас у моделі.

Дані форми - це основи. Поля, які вони мають - не зобов"язують Вас їх такими і робити. Довжину Ви моделюєте самостійно, зважаючи лише на свій задум чи смак.

Практично кожна форма (крім деяких дитячих) має кілька розмірів, які визначаються обхватом голови (на сайті CIRCUMF.) та висотою (на сайті HEIGHT). 
Обхват голови вимірюють сантиметровою стрічкою по тій окружності, де Ви одягаєте головний убір (над бровами, над вухами). Ця мірка і покаже розмір, що Вам потрібен. 
Висота - це висота тулії.
Усі розмірні величини - у дюймах (1 дюйм = 2,54 см). Наприклад, висота 5 3/4 означає, що висота тулії дорівнює 5,75 дюйми (14,605 см).

Слайд-шоу з виготовлення капелюшка за допомогою такої болванки, можна переглянути тут -http://www.tenholder.net/tenWare/tenSlide.asp.

На сайті подані ціни. Як бачите, вони не є високими. Дорого обходиться доставка, оскільки товар габаритний. Саме тому оголошується запис бажаючих на купівлю цих форм.
Ціна вибраної Вами форми буде такою, як на американському сайті + частина транспортних коштів (за попередніми переговорами вона орієнтовно становитиме 10$).

Усі, хто бажає придбати форми для головних уборів, пишіть на адресу  veretence@mail.ru з вказанням бажаної моделі та розміру. Також прошу звертатися у разі виникнення будь-яких запитань.
Замовлення прийматимуться до 30 вересня включно!

объявление

Previous post Next post
Up