Як ми замовляли доставку піци додому

Sep 25, 2015 20:17




Пригадуєте як у американських фільмах привозили піцу додому? Ось дитяча мрія стала реальністю. Ініціатором стала Катрусик.

Спочатку на сайті тернопільської піццерії «Фламінго» обрали собі ту саму, оскільки мінімальна сума замовлення була 70 гривень, а більшість піц коштувала не більше 60 гривень, наш вибір зупинився на лососевій за 84 гривні.

- Ваша адреса, який поверх, чи є код на дверях, якою купюрою будете платити, - спитали мене при оформленні замовлення.

Через двадцять хвилин у двері подзвонили. Хлопець протягнув пакет з коробкою. Доставка безкоштовна, а от за картонку заплатив додаткових 4 гривні. Я спитався у нього про рекламу, де обіцяють про безкоштовну піцу, якщо кур’єр не вкладається у півгодини
.


- Тоді я Вам виписую купон на піцу кальцоне і при наступному замовленні кажете, що у вас є такий талон і вам привезуть додатково і ту другу піццу, - розказав хлопець.

Раз у мене нього був такий випадок.

- Їхав за чотирма адресами і на останню просто не встиг вкластися у відведений час - дав їм купончик, - пояснив він.

Наша піца виявилася смачнющою, в коробці був чек із написом від руки «Смачного», а от серветок у пакет не поклали. Було б ще чудово якби упаковка вже була в ціні.

До речі, часом в Україні якщо береш страву на виніс ціна та сама, а ще й зверху беруть за упаковку. В Європі практика інша - якщо ти місце не займаєш, твій столик не треба обслуговувати, то це для закладу дешевше.

їжа, Тернопіль

Previous post Next post
Up