Leave a comment

olga_kulaj September 13 2015, 22:31:02 UTC
Цікава ідея. І цілком реальна. Якщо з Ужгорода до Кошице вдасться встигнути без ночівлі.
А далі в мене -політ фантазії: до Шамоні з Мілана всього 240 км через тунель, що під Мобланом, автобуси ходять, здається, компанії SAT-Montblan, дуже дешево це не буде, може 25-35є. Але дешевшого варіанта добратися до підніжжя Монблану і побачити його у всій красі я поки що не знайшла. По дорозі можна помилуватися зворотнім боком Монблану з італійського Курмайора. Ну, і, звичайно, не їхати туди в лижний сезон - людно і дорого.

Ми летіли Київ- Женева, звідти нас забирав автобус Mountin drop-offs. А що там можна побачити, це в мене в серії постів "Бродилки по Французским Альпам" (там в останньому пості і бюджет поіздки, він, як для такого відпочинку, то зовсім невеликий, а як для наших сьогоднішніх доходів, то... ми б шукали, наприклад, ночівлю в кемпінгу і т. ін., але на підйомник все одно довелося б розкошелитись).

Ті краї - мабуть найкрасивіше, що ми бачили в своєму житті. Хоч і Карпатами хожено-перехожено з 1990 року, і в Високих Татрах побували, і на гори Кордільєра Бетіка (Іспанія) вже три сезони ходили.

Reply


Leave a comment

Up