Карочє, це капець

Feb 21, 2021 10:27


   Тут я надибав новину про те, що італійського футбольного воротаря Джанлуїджі Буффона штрафанули на п'ять тисяч євро.

Тому, хто хоч трохи цікавиться футболом, немає потреби писати, хто це такий. А хто не цікавиться - дядькові 43 роки, він навигравав величезну купу командних трофеїв за італійські «Ювентус» та «Парму», французський «Парі Сен-Жермен» та збірну Італії, а кількість його особистих трофеїв, як кращого воротаря різноманітних турнірів взагалі просто непристойно здоровезна.

Це - без перебільшення культова фігура у італійському футболі, жива легенда.

За що оштрафували?

У матчі проти колишнього своєго клубу, «Парми», Буффон дозволив собі богохульні висловлювання.

Зараз внаслідок коронавірусу глядачів на стадіони або не пускають взагалі, або пускають дуже мало, тому, за відсутністю несамовитого рева десятків тисяч уболювальників, під час трансляцій добре чути перемовини гравців та тренерів. Вони там, бува, матюкаються, а можуть і ось так.

Що саме сказав Буффон - невідомо. Я перелопатив купу італійських та англомовних видань, там скрізь лише  відмічається факт богохульства. Найцікавіше те, що на відеокамеру Буффон не потрапив, хтось там почув цей вислів, після чого проводили розслідування та ідентифікували голос злочинця.

Чи підвішували Буффона на дибу, аби він зізнався - не повідомлюється.

Доречі, по цій самій статті вже отримували діскваліфікації менш зіркові Брайан Крістанте і Мануель Лаццарі з римських «Роми» та «Лаціо».



Кажете, мусульмане є релігійними фанатиками? Справді?



йовбаки, ашожтепербуде?, ганебна ганьба

Previous post Next post
Up