Листівка з Вінниці

May 10, 2016 09:10

Оригинал взят у vivo_solo в Листівка з Вінниці


Всім привіт! Вирішила поділитись інфо для вінницьких поскроссерів, хоча, можливо, ця інформація зацікавить ще когось. З 14 березня по  10 квітня проходив конкурс «Листівка з Вінниці» за підтримки «Breakfast & Sketch» ​​і команди програми «Екологічне місто» . Метою було створення еко листівок, на переробленому папері, із замальовками рідного міста, які надсилали всі бажаючі.
Недавно було обрано переможців, стартує попереднє замовлення  для першого тиражу листівок. Крім того  їх планують продавати  на День Європи. Вартість 20 грн за одну. Всі кошти йдуть на худ.оформлення прийомного відділення Центру Матері та дитини на Старому місті. Кому не байдужий імідж міста, зовнішній вид лікарні та екологія можуть долучитись і купити одну чи декілька листівок або просто розповісти тим, хто має таку змогу.  Більше інформації та кращі фото можете переглянути у группі проекту.  Посилання на группу у фб , а за деталями звертайтесь до мене чи пишіть комусь із інших адмінів спільноти Breakfast and Sketch ( там є контактна інфо та окремий розділ про конкурс, його умови ітд, в майбутньому сподіваємось повторити таку акцію).
p.s. в середу, в Артинов-креативний  простір (Інтершик) буде майстер клас на 19.00,тема поскроссинг, нас запросили розповісти та показати зразок наших листівок, кому цікаво може теж долучитись. Зустріч буде по тарифу Артинова 25 грн за год + як завжди всякі смаколики, чай, кава входять у вартість перебування. Всім дякую за увагу!

открытка, скетчи, открытки, breakfastandsketch, postcrossing, скетч, postacards

Previous post Next post
Up