23.11.2014

Nov 23, 2014 14:56

    Вчора святкували річницю Голодомору в Артемівську. Хоча, "святкували" - не те дієслово для роковин національної трагедії. На чотири вечора у центрі міста зібралися щонайменше півсотні однодумців, запалили свічки, поставили їх хрестом, стали у коло і заспівали Гімн. О цю пору рано сутеніє, тому людей навколо майже не було, попри те, що був центр міста. Дехто з перехожих підходив, цікавився, але більшість демонстративно підкреслювала своє неприняття цієї дати. Донбас завжди тягнув ковдру на себе і поважав силу, йому байдуже на справедливість, якщо його шлунок повний... Саме тому Донбас хворий. І його треба лікувати.



 Волонтери з Німеччини, які зібрали для нас фуру гуманітарного вантажу, вийшли на зв’язок і пропонують допомагати і надалі. Дуже вчасно! Веду переговори...
    Зустрів повідомлення, що голова УЄФА пан Платіні попрохав Київ дозволити кримським клубам приймати участь у чемпіонаті РФ, а навзаєм обіцяв «деякі бонуси». «Деякі» це які? Чому не оголосили відкрито? І чи не буде це пробним каменем закріплення для українців статусу Криму, як втраченої території? Погодитись на це - означатиме, що Україна морально готова визнати Крим назавжди втраченою територією. Трохи закортіло потролити пана Платіні - наприклад, запропонувати навзаєм дозволити сицілійським футбольним клубам грати у чемпіонаті України. Або у якості бонуса - віддати Україні Маврикій. Ну, якщо він такий щедрий на усілякі пропозиції.
    Читаю новини - світ активно озброюється. Буде війна. Питання лишень у тому - яка саме? Тобто загальна бійня чи купа дрібних конфліктів по всій планеті.
    Сьогодні пішов сніг...

АТО, роковини, Донбас

Previous post Next post
Up