13.05.2014

May 13, 2014 11:45

    Провели чергову нічну акцію. Працювали вночі. Цього разу - у центрі. Стікери ще лишилися, тому перенесемо дії в інший район: і площу більше охопимо і менше шансів нарватися на засідку.
    Фактично, ми перебуваємо на підпільному становищі. Відкрито діяти вже небезпечно.
    Був не правий учора. Виявляється один український прапор у місті вісить - на перехресті Артема і Горбатова, на будівлі страхової групи «Тас». Приємно!
    Піймав себе на думці, що останніми днями ходжу вулицями міста, постійно озираючись навколо з думкою: де можна повісити прапор?
    Телефонував у Донецьк, на фірму, яка обслуговує білборди. Наші дали вводну, що це - проукраїнські люди. Тому мав надію, що не відмовляться. Нехай інкогніто, нехай через готівку, нехай хоч один і навіть не у бойкому місті, але білборд з українською ідеєю у місті потрібен. На тому кінці слухавку не взяли - хвилину лунали неприємні металеві свист і клацання, а потім «дзвінок закінчився». Люди йдуть у підпілля...
    Так само не працює мій VAB банк. Згідно оголошення, він не працює з початку травня і до … остання цифра щоденно заклєюється на нову… Телефоную на мобільний своїй операторці, у відповідь на "коли" лунає: «не знаю». Ще один привід їхати до Києва.
    Щойно зателефонував один з наших активістів. Запропонував записатися у члени комісій на виборах Президента по Артемівську. Мабуть, прийму пропозицію. Якщо візьмуть! Бо в мене вже був негативний досвід подібної спроби - узяли «своїх», «заряджених»…

підпілля, окупація, Україна, вибори, Донбас

Previous post Next post
Up