26.02.2022 або коротко...

Feb 26, 2022 06:08

Московитів не можна ні про що просити: вони своїх не жаліли на «Курську», у Волгодонську, в Беслані, в московських будинках, метро і театрі, тощо. Московитам треба ставити ультиматуми навзаєм і знищувати, бо нічого крім сили дикуни не розуміють. Найкраще для них - знищити свого Хуйла самим, а не чекати, поки їх самих перемелють ЗСУ або економічна криза.
***
Агов, стурбовані! Багато ви своїми санкціями за останні роки змінили?
***
«Завоювати Україну» - суть одвічної обмеженості московитів. Ті, хто неспроможні створювати нове, руйнують зроблене іншими: так вони на щось впливають, когось вразять, якось змінять все навколо. А то як ламати у себе нічого або не дають, їх вектор скерований зовні. В даному випадку не пощастило Україні. До слова, тутешній ваті теж дістанеться. Бо дикуни неперебірливі.
***
Панове селяни! Якщо зголоднілий московит просить у вас «малачкя» або «хлєбца» - пригостіть, але як тільки воно відкладе зброю - штрикайте вилами і годуйте землею.
***
Світу давно час зрозуміти, що вірити московитам - не можна, бо всі їх слова і обіцянки - «чесне бандитське», а ввічливо з ними це - демонстрація слабкості та заохочення їх до нападу.
***
Передайте Зе, що у світі мало хто міг насмілитися і назвати очільника московитів «хуйлом» - тільки справді сильні лідери. Подивимося, насмілиться воно чи здується…
***
Дешеві понти Зеленського: «як круто він би захистив Крим», засмерділись фактом, як він ганебно просрав Херсонську область. Ну це й не дивно, коли в пріоритеті були дороги для окупантів замість ракетних програм для власної армії.
***
Німці щодо експорту зброї в Україну: «ми проти війни, це негуманно, у нас - комплекс вини». Німці щодо експорту зброї по світу: «4-е місце в рейтингу, нічого особистого, тільки бізнес». Висновок: відмова німців постачати зброю Україні і співпраця з московитськими окупантами ще раз ілюструє давні традиції винуватців двох світових війн - мудаки ніколи не міняються, тільки маскуються.
***
Мікронезія розірвала дипломатичні відносини з Московією. Навіть людожери порядніші за стурбований світ, якому важливіший свіфт.
***
СРСР-Захід: офіційно - залізна завіса і гонка озброєнь, а неофіційно - нафта і газ в обмін на товари. Московія-Захід: неофіційно - нафта і газ в обмін на товари, а офіційно - залізо по Україні.
***
Хуйло напало. Яка «несподіванка»! Хто б міг подумати так погано на московитів, егеж? Про що панове переговорники ще бажають домовитися з дикунами, які постійно порушують власне слово у підписаних договорах?
***
От і настав час істини: для українців, західних партнерів і «гарних росіян». Подивимося: хто, як і чим підтримає нашу державу в боротьбі з агресором: словом, справою чи нічим, бо допомагатиме ворогу. Просто цікаво: для кого бізнес важливіше за гуманітарні загальнолюдські цінності, про які нам так довго розповідали, коли роззброювали та обіцяли.
***
А найбільше Хуйла проклинав московитський десант у Гостомелі, по якому гупали з уього що є.
***
Панове іноземні партнери, вас ніхто не закликає «воювати замість України». Вас просять «воювати разом з Україною». Як це було у Другій Світовій чи у Південній Кореї. А залишитися осторонь - це лицемірне словоблуддя і гарна пика при поганій грі.
***
Московити дурні в науках. Інакше б порахували, що краще один раз вбити одного кремлівського Хуйла і спокійно жити далі, ніж роками класти в землю вбитих друзів і одного разу лягти самим. І вічно стурбована міжнародна спільнота - теж недалеко пішла. Бо не може усвідомити елементарної арифметики: захопивши Україну, московити стануть сильнішими, а та сама Європа - слабшою.
Previous post Next post
Up