24.02.2022 або волонтерство і поезія

Feb 24, 2022 06:08

«Весела Хунта» з Бахмута що на Донеччині замість евакуації подалі від лінії фронту продовжує плести маскувальні сітки для наших захисників. Так, нещодавно було закінчено 401-шу і почату 402-гу маскувальну сітку для Сил Спеціальних Операцій. Таким чином перейдено екватор цього замовлення і залишилося вже менше, ніж зроблено. Бажаєте долучитися до волонтерських лав? Відгукуйтесь!










***
Щодо іншого замовлення цих самих спеціальних хлопців, то за тиждень, що минув надійшло ще 2000 грн від пана Олександра Редчука з Києва і таким чином зібрана сума склала вже 22100 грн. Цього достатньо для купівлі замовленої дрібної електроніки, відтак можливо сьогодні все і придбаю, а наступного тижня буде звіт. Допомагаємо війську разом!
***
Крім колег з Донбасу сітки плете вся Україна. Приміром, столичні сіткороби з групи «Фізики-лірики». Наприкінці минулого тижня, попри перебування на лікарняному (в понеділок мені тільки витянули стент після деблокади нирки каменем і ще досі не вирішене питання з кістою), я завітав до києвського інституту теоретичної фізики, де трохи поплів їхню чергову маскувальну сітку. В компанії однодумців працювати легко і приємно, а час летить непомітно. Дуже рекомендую!







***
Також нагадую любителям української літератури взагалі і поезії зокрема, що з минулого року в продажу моя збірка україномовних поезій «Неозорість». Усі бажаючі можуть придбати її в інтернеті за наступними посиланнями:
https://book24.ua/ua/product/neozorist/
https://www.yakaboo.ua/ua/neozorist.html
https://kryivka.net/books/neozorist/
https://vsiknygy.com.ua/books/neozorist_572175/
https://exlibrus.net/ru/catalog/literatura/poeziya--dramaturgiya//neozorist--56445
Або безпосередньо у мене. Пишіть, купуйте і я вам вишлю примірник з автографом! Цим ви теж підтримуєте не тільки мене, як автора, але й Україну в цілому. Причому, як волонтерську її складову, так і культурну, а також ідеологічну. Слава Україні!


Previous post Next post
Up