14.02.2022 або коротко...

Feb 14, 2022 06:04

Найбільше чмо у світі - продажні активісти, які впритул не бачать співпраці Зе з агресором, в ті рідкісні часи, коли воно взагалі працює, а не розважається, але й досі воюють з Порошенком, хоча він вже три роки як не Президент і вся брехня проти нього давно розлізлася гнилими нитками.
***
Навіщо витрачати час на всіляких сівох, арестовичей і богуцьких? Вони або хворі, або на зарплаті, тому правди не кажуть і не скажуть.
***
Хуйлу всєя Московії не за політичний притулок Порошенку треба варнякати, дискредитуючи справжнього українця, на користь свого зеленого агента, а думати - куди тікати самому, бо вже і власна армія бухтіти почала.
***
Страшний сон Зеленського: «3,14здюлям - зелене світло»!
***
Спочатку Зе ігнорує свої обов’язки, вештаючись закордонням, барами та пляжами, а коли цивілізований світ починає нам допомагати через неробство його недовлади, воно починає в унісон з ворогом істерики щодо «втручання у внутрішні справи» і «зовнішнє управління».
***
Зрадофіли гірше за ворога ще й тим, що московити з лайна ліплять півників, а наші зрадофіли - собі кумірів.
***
Навіть якщо Зе встромить собі в дупу білий прапор, стане навколішки, як давно мріяв, і відсмокче у Путіна в прямому ефірі, зеленоїди се одно заведуть улюблений хіт: «А от клятий Порошенко…»
***
В Африці «стурбована Європа» знищила успішну Родезію, створивши ганебну Зімбабве, а в самій Європі - робить те саме з Україною. Добре, хоч англосакси історичні висновки роблять.
***
Більших батогів треба давати не зеленоїдам, а тим, хто реально просував Зе нагору. Другі - добре розуміли мету і фактично працювали на ворога, а дурна худоба взагалі мало що розуміє.
***
Лексикою Леся час Зе можна охарарктеризувати просто: «намного більше стало 3,14дарасів».
***
Зовнішні борги Зеленського з усіма відсотками мають віддавати ті, хто за нього голосував.
***
- Сьогодні, після довгих, важких і нудних обіцянок Сергій Притула нарешті створив свою партію.
- Нарешті роздопоможеться усім одразу! Бо шось не бачили останнім часом його реальних справ.
***
Цікаво, а Зеленського Нацдружини закидають рожевими ділдо чи у них ненависть така сама продажна, як і кохання?
***
- Як одним словом сказати: «Велике будівництво під патронатом президента Зеленського»?
- Зеленбуд.
***
Той, хто мав би щось робити в поміч державі, але тільки робить кар’єру, піариться та імітує бурхливу діяльність має називатися «громадський хуяч».
***
Щоб уникнути подальшої ганьби в освоєнні космоса і взагалі, на орбіту, замість застарілих супутників з неправильно прикрученими сонячними батареями, треба запустити самого Зеленського. З правильно закрученими руками і без скафандра.
***
Будь-якому зеленоїду просто в пику постійно хочеться волати: «Не ганьби державу!» але який сенс, якщо саме в цьому і полягає їхня мета.
***
Агов, панове совки, ви уявляєте, щоб при Сталіну якийсь завгосп давав прес-конференцію? А ви, панове монархісти, уявляєте таке при цараті? А в зеленому шапіто - будь-ласка! Кардинал, на якого ви заслужили...
Previous post Next post
Up