31.01.2022 або коротко...

Jan 31, 2022 06:05

Лайдакам і тупизням не подобаються адекватні успішні люди, які самі все роблять, як треба, ще й іншим правильні речі кажуть: «ось руїна - треба працювати; а ось ворог - треба воювати». Але це ж напружуватися треба! Нафіг це потрібно лайдакам і тупизням? Їм потрібні «добрий Яник» або «веселий Зєлік» - щоб халява і поржать. Саме тому вони ненавидять тих, хто каже правду і намагається з мавп людей робити.
***
«Борщевик» це не тільки шкідлива рослина, але й сучасний більшовик - вічно соціально ображений елемент, активіст суспільства споживання, якому смакують жахи Г+Г щодо борщу і вареників.
***
- Якщо Московія нападе…
- Не «якщо», а «коли»!
- Коли Московія програє…
- Не «коли», а «якщо»!
- Люся, хочеш в диню?
***
Порошенко і зрадофіли: були «казани», а тепер - «казанські».
***
Владі в певній мірі вигідно, коли її лають: тут і світу - демократія, і засіб стравлення пари населенню, щоб гучно не булькало. Владі не вигідно, коли замість дурних істерик чи гнилого бродіння на кухнях, люди починають задавати логічні питання і серйозно самоорганізовуватися.
***
- Життя Зеленського, як казка. «Нєзнайка на нулє».
- Хочете сказати: «на Лунє»?
- Ні!
***
Зе - це людина, яка ніколи не виросте над собою, а його послідовники ті, хто ніколи не порозумнішають.
***
- Як зрозуміти, що країна сягнула критичної межі?
- Дуже просто. Якщо один танк, екіпаж якого, психонувши, рвоне з казарми на Київ не тільки ніхто не зупинятиме, а лише приєднуватимуться - значить, сягнула.
***
У 2019-му більшості виборцям в Україні закортіло, щоб стало «як в кіно», але клепки вистачило тільки на «цирк», «морг» і «ганьбу».
***
Немає сенсу вкорочувати носа по саму голову одному буратіну, якщо ляльковий театр того самого чи іншого Карабаса Барабаса продовжить свою роботу: деякі поліна краще одразу - в багаття.
***
Обравши Зе, зеленоїди гадали «поржати» і «пожрати», а вийшло так, що довелося ставати навколішки і знімати труси. І нічого дивного, що вгледівши голу сраку, хтось захоче дати копняка, а хтось і трахнути - інстинктами живуть не тільки зеленоїди.
***
Найжахливіші часи, коли сантехніки професійніші за лікарів, а злочинці - благородніші за поліцію.
***
«Весна прийде - саджати будемо», обіцяли зеленоїди. І традиційно збрехали. Тепер дивіться, щоб вас не закопали!
***
А особливо московитів плющить від думки, що хитро і повільно зварена на їхні кошти і їхнім газом українська жаба блискавично дісталася НАТО.
***
З вічними відпочинками Зе таке відчуття, що він боїться ходити на роботу, наче дитина, яка не хоче до школи, бо її там ображають.
***
На майбутньому параді нашої перемоги зрадофіли підуть окремою колонною - з білим прапором і в памперсах.
Previous post Next post
Up