Велосипед для України

Nov 28, 2019 12:27

28.11.2019

Володимир Зеленський може ображатися на подарунок Керсті Кельюлайд. А може і навпаки - сприймати подарований йому велосипед як ознаку особливо дружньої прихильності до нього лідерки балтійської держави. “Офіс” Зеленського може трактувати цей дарунок як схвалення непротокольної поведінки президентського подружжя, що стало вже притчею во язицех. А може плекати плани помсти за приниження свого господаря. Усе це не має жодного значення.
Двохколісне звернення адресовано не Зеленському, а нам, написано воно лідерами наших європейських сусідів і ситуативно підписано естонською президенткою. Цим посланням зарубіжні партнери сповіщають нас, що знають реальну ціну пану Зеленському і не асоціюють його ані з українською державою, ані з її народом. Чинному президентові не варто розраховувати на бодай формальну підтримку з боку Європи у разі соціальних катаклізмів. Жоден з європейських лідерів не назветься допомогти режиму Зеленського, як колись не зголосилися підтримати Януковича, чия “легітимність” була тієї ж природи, що й міфічні 73 відсотки Зеленського.
Європа, що втомилася від України, - це частина тієї самої технології, що привела у президентську резиденцію бібабо Коломойського, що задурила голови українському виборцю, що впродовж шести років сіяла недовіру між нами та Заходом, що спрямована на знищення української державності. Російської технології.
“Ця парочка грає похоронний марш моїй Україні”, - написала у Фейсбуці блогерка Ірина Медушевська, маючи на увазі президентське подружжя. Не можу погодитися із цією оцінкою. Ховаємо Україну ми самі, ототожнюючи її із Зеленським, а не протиставляючи їй, як це зробили лідери європейських країн, чий потужний сигнал ми повинні почути, розшифрувати і усвідомити.

Володимир Саркісян
http://rakurs.odessa.ua/velosiped-dlya-ukraini/?fbclid=IwAR28t07EMcCYZhilGNXIKe_oKPg1med4-zXElbr9UIMam4Ic53ZIo7RzkJo

красножелтая игра, преЗЕдент, Владимир Зеленский, Запад, Россия, Владимир Саркисян, Российско-украинская война, Европа, Украина

Previous post Next post
Up