"Diplomaten statt Granaten"

Mar 01, 2024 02:23







Anton Pavlushko

"Diplomaten statt Granaten"

От потім у підручниках історії напишуть, що початок 21-го сторіччя пройшов у світовій політиці під символом України. Політики, які або по дурості, або через лівацьку упоротість не підтримали Україну, опинились згодом на смітнику історії.

Поки що канцлер Шольц зараз вирішив використати Україну та Таурус у своїх соціал-демократичних політичних ігріщах. Шольц в рамках діалогу з населенням відвідав Дрезден, де зустрівся з народом.

Перше ж питання про Україну. Купа скептиків серед запитуючих - відчувається стокгольмський синдром східних німців.

І з перших же фраз Шольц почав розказувати, що нога німецького солдату не ступить на українську землю. Хоча ніхто і не просив.

Було питання від сирійського біженця, щоб зупинили Ізраїль в Палестині (ой бля...)

Ще питання про Україну - мовляв, що якщо Україна так-сяк виграє, ми її приймемо в НАТО та ЄС, а на неї знову нападе росія? Відповідь - ні риба ні мясо.

Потім прямо питання про Таурус. Шольц починає петляти, що німці і так багато чого передають (насправді - ніт). Перечисляє все, що так-сяк передавали. Потім улюблений аргумент про Таурус - дальність ракети у 500 км дає змогу влучити у щось в Москві.

Господи... оцей аргумент, по ракети по Москві. Від кордону в Сумській області до околиць Москви десь 430 км. Зрозуміло, що запускати ракету в разі чого будуть з достатньої відстані, щоб якийсь С-400 не дістав. Ніхто не буде витрачати ракету по Москві, поки є цілі в Криму чи якийсь Воронеж.

Потім якесь філософське питання від міського навіженого, що дарує канцлеру наклейки з надписом "Diplomaten statt Granaten" ("Дипломати замість гранат") - цей клич частенько використовують ліваки, є таке. Або коли треба закликали перестати допомагати Україні зброєю. Як досвідчений політик він повинен був відчувати такі тонкощі.

Шольц сміється і відповідає дуже дебільно. Тіпа ми будемо скандувати цей лозунг у бік Кремля. Мда... Цю фразу розтягнули по медіа - тіпа канцлер-неадекват чи що?

Якщо далі так піде, то скоро буде економічна криза, бо керують реально дебільно, коаліція розвалиться, а ці "тауруси" та наклейки про дипломатів без гранат його ще політично дістануть.

Увійде в історію, як канцлер, який не зміг...



Facebook post

красножелтая игра, права человека, Война, Российский фактор, Дрезден, Россия, Германия, кто есть кто, Российско-украинская война, Оружие, разоблачая ложь, Украина, Россия и Украина

Previous post Next post
Up