Сымаем маскі

Jun 17, 2014 19:18

Альбо адказ на ўчорашняе пытаннечка.

Ён собсцьвенна пад катам )

Leave a comment

Comments 13

maggalia June 17 2014, 16:33:07 UTC
чордт :( дрэнна ведаем флору родную...

Reply

vital_rudak June 17 2014, 21:25:43 UTC
я ўжо пачаў вывучаць)

Reply


sionnia June 17 2014, 17:55:05 UTC
Манчжурскі ўсё ж.

Reply

vital_rudak June 17 2014, 18:19:30 UTC
Аргументы?

Reply

sionnia June 17 2014, 18:25:15 UTC
Па спелым плодзе будзе бачна.

Reply

vital_rudak June 17 2014, 18:30:03 UTC
дык ужо бачна па форме і лісцях, што гэта грэцкі)

Reply


antanian June 17 2014, 18:31:20 UTC
Варэньне зь іх нічога выходзіць.

Reply

vital_rudak June 17 2014, 19:06:44 UTC
Выпадала паспытаць?

Reply

antanian June 18 2014, 04:55:40 UTC
І нават удзельнічаць у нарыхтоўцы сыравіны да яго. У нас у прынцыпе прадаецца часам малдаўскае і армянскае. Праўда занадта прамысловае: салодкае і без выразнага смаку.

Reply


Leave a comment

Up