Вибори енд Революція

Oct 29, 2012 12:33

Всім звісно дуже хотілось, щоб народ повстав проти результатів, які явно були не на користь партії регіонів. У нас, на півдні,як не дивно, але за КПУ і ПР майже ніхто не голосував. Я кажу лише за своє селище Каланчак. Молодь голосувала чомусь за Кличка. На запитання чому, відповідь була одна "він такий кльовий, крутий спортсмен". На запитання чи підніме він економіку країни, всі відповідали - "він крутий спортсмен". Вбийте мене! Невже треба голосувати лише за те, що він крутий спортсмен? Без слів. Далі було цікаво, оскільки люди приходили на дільниці зі своїми ручками, бо не довіряли тим, які були в кабінках:). По результатам у нашому окрузі ВО Свобода набрала досить немало голосів, як для селища, в якому ніколи не сприймали цю партію, бо рульною були лише регіонали:). Це круто! Багато голосів віддали Батьківщині. Партія реогіонів і КПУ набрали дуже мало голосів і це мене порадувало.
Ввечері за стільки років подивилась новини і все як завжди, партія регіонів рулить! Тільки от питання хто ж за них голосував, якщо всі голосували проти? Всім і так зрозуміло як рахувались голоси і т.д. Але тут починається цікаве, мої знайомі почали мені говорити, що треба, щоб хтось піднявся проти цієї влади і тоді вся країна підніметься. Я кажу, що давайте разом почнемо з півдня, а Київ нас підтримає. Тоді у відповідь почула " нас зараз погребуть мєнти і на тому кришка". Як цим людям пояснити, що треба повставати самим і не чекати когось, бо когось не буде? Розумію, що люди неготові ще. Питання коли ж тоді вони перестануть бути рабами? Їдучи в потязі, все ж таки надіялась, що в  Києві щось почнеться...Але тут дізналась, що влада заборонила будь-які мітинги до 12.11.12!  Народ, як це нам, українцям, може заборонити думати зек і його братки? Ми вищі за них в тисячі разів!
Революції не буде. Ну принаймі не тепер. Ще мабуть не час. Я буду чекати і вірити, що прийде та мить, коли нарешті більшість усвідомить свою силу! А поки будемо і далі боротись і ні в якому разі не опускати руки!
Слава Україні!


тушки, вибори, бандити, партія регіонів, влада, Україна, зек

Previous post Next post
Up