некоторые документы при правлении Виктора Януковича (подборка)

Nov 22, 2015 18:31

я здесь полазил по законодательной базе и там есть сохранённые чудом некоторые документы, база IpLex известная всем юристам как "Законы Украины" хранит очень интересные документы от самого Виктора Фёдоровича Януковича. вот некоторые из них;

* ВНИМАНИЕ! документы на Украинском языке, кому не понятно скопируйте в Гугл-переводчик и переведите на Русский язык.

и так, первый документ:

«Заможне суспільство,
конкурентоспроможна економіка,
ефективна держава»
ПРОГРАМА ЕКОНОМІЧНИХ
РЕФОРМ НА 2010 - 2014 роки
(ищется в базе программы IpLex Profi, заходите и в поисковике набираете так как написано вверху, не стал весь документ копировать так как он очень длинный)

а вот заявление ВФЯ от 21.02.2014:
[Spoiler (click to open)]

ЗАЯВА
Президента України Віктора Януковича
Шановні співгромадяни!
У ці трагічні дні, коли Україна понесла такі тяжкі втрати, коли загинули люди по обидва боки барикад, вважаю своїм обов'язком перед світлою пам'яттю загиблих заявити - нема нічого важливішого над людське життя. І нема таких кроків, яких би ми всі разом не повинні були зробити, щоб відновити мир в Україні.
Я оголошую про кроки, які треба зробити, щоб відновити спокій і уникнути наступних жертв протистояння.
Заявляю про те, що я ініціюю дострокові президентські вибори.
Я ініціюю також повернення до Конституції 2004-го року з перерозподілом повноважень вбік парламентської республіки.
Закликаю до початку процедури формування уряду національної довіри.
Як Президент України і Гарант Конституції я виконую сьогодні свій обов'язок перед народом, перед Україною і перед Господом Богом в ім'я збереження держави, в ім'я збереження життя людей, в ім'я миру і спокою на нашій землі.


следующий документ - соглашение с оппозицией:

[Spoiler (click to open)]
УГОДА
про врегулювання кризи в Україні
від 21 лютого 2014 року
Стурбовані трагічними випадками втрати життів в Україні,
Прагнучи негайно припинити кровопролиття,
Рішуче налаштовані прокласти шлях до політичного врегулювання кризи,
Ми, сторони, що нижче підписалися, домовилися про таке:
1. Протягом 48 годин після підписання цієї угоди буде прийнято, підписано і оприлюднено спеціальний закон, який відновить дію Конституції України 2004 року зі змінами, внесеними до цього часу. Підписанти заявляють про намір створити коаліцію та сформувати уряд національної єдності протягом 10 днів після цього.
2. Конституційна реформа, що врівноважуватиме повноваження Президента, уряду та парламенту, буде розпочата негайно і завершена у вересні 2014 року.
3. Президентські вибори будуть проведені одразу після прийняття нової Конституції України, але не пізніше грудня 2014 року. Буде прийнято нове виборче законодавство, а також сформовано новий склад Центральної виборчої комісії на пропорційній основі відповідно до правил ОБСЄ і Венеціанської комісії.
4. Розслідування нещодавніх актів насильства буде проведено під спільним моніторингом влади, опозиції та Ради Європи.
5. Влада не запроваджуватиме надзвичайний стан. Влада й опозиція утримаються від застосування силових заходів.
Верховна Рада України прийме третій закон про звільнення від відповідальності, який поширюватиметься на ті ж правопорушення, що й закон від 17 лютого 2014 року.
Обидві сторони докладатимуть серйозні зусилля для нормалізації життя в містах і селах шляхом звільнення адміністративних та громадських будівель й розблокування вулиць, скверів і площ.
Незаконна зброя має бути здана в органи Міністерства внутрішніх справ України протягом 24 годин з моменту набрання чинності вищезгаданим спеціальним законом (п. 1 цієї Угоди).
Після зазначеного періоду всі випадки незаконного носіння та зберігання зброї підпадатимуть під чинне законодавство України. Сили опозиції та влади відійдуть від позицій протистояння. Влада використовуватиме сили правопорядку винятково для фізичного захисту будинків органів влади.
6. Міністри закордонних справ Франції, Німеччини, Польщі та Спеціальний представник Президента Російської Федерації закликають до негайного припинення всіх видів насильства та протистояння.
Від влади:
Президент України
Віктор Янукович
Від опозиції:

Лідер партії УДАР
Віталій Кличко
Лідер ВО "Батьківщина"
Арсеній Яценюк
Лідер ВО "Свобода"
Олег Тягнибок
Засвідчили:
Від Європейського Союзу:
Федеральний міністр
закордонних справ Федеративної
Республіки Німеччина
Франк-Вальтер Штайнмаєр
Міністр закордонних справ
Республіки Польща
Радослав Сікорський
Керівник департаменту континентальної
Європи Міністерства закордонних
справ Французької Республіки
Ерік Фурн'є

и ещё один документ от 22.02.2014:

[Spoiler (click to open)]

Заява
Президента України Віктора Януковича
Я абсолютно впевнений в тому, що те, що побачила наша країна і весь світ - приклад державного перевороту. Я робив усе, щоб у країні не було кровопролиття. Ми прийняли два закони про амністію, ми робили всі кроки, які стабілізували б політичну ситуацію в країні. Але сталося так, як сталося.
Я приїхав до Харкова вчора пізно ввечері, я хотів взяти участь у сьогоднішньому з'їзді депутатів усіх рівнів, громадських діячів, але вийшло так, що я не міг поїхати, я не міг втрачати час, тому що я повинен був бути весь час на зв'язку. Весь час йшли сигнали про переслідування людей. Я намагаюся захищати людей - тих, яких бандити переслідують, переслідують в місцях їхнього проживання, на робочих місцях, на дорогах. Я роблю все, щоб не допустити кровопролиття вже близьких мені людей.
Мене весь час лякають ультиматумами. Я нікуди не збираюся виїжджати з країни. Я не збираюся подавати у відставку. Я законно обраний Президент. Мені давали гарантії всі міжнародні посередники, з якими я працюю, що вони дають гарантії безпеки. Я подивлюся, як вони будуть виконувати цю роль.
Все, що сьогодні відбувається, більшою мірою, звичайно, і вандалізм, і бандитизм, державний переворот. Це моя оцінка, і я в цьому глибоко переконаний.
Що я буду далі робити - я буду робити все, щоб захистити свою країну від розколу, я буду робити все, щоб зупинити кровопролиття. Я ще не знаю, як я це буду робити. Я сьогодні вже багато зустрічався з людьми, радився - у мене була така можливість. Я далі поїду по південному сходу країни, який поки ще менш небезпечний або більш безпечний. Я буду продовжувати їздити, зустрічатися з людьми. По-перше, я хочу знайти відповіді: що ми будемо далі робити в нашій країні, за яким ми підемо шляхом.
Я бачив, що робиться в Києві. По моїй машині стріляли, але у мене немає страху. Мене охоплює горе за нашу країну. Я відчуваю відповідальність. І що ми будемо далі робити - я буду кожен день про це публічно говорити, кожен день.
Я залишаюся на території України. Я буду закликати всіх міжнародних спостерігачів, всіх посередників, які брали участь у цьому політичному конфлікті, щоб вони зупинили бандитів. Це не опозиція - це бандити.
Все, що відбувається в парламенті, на виході з парламенту - депутатів б'ють, закидають камінням, залякують. Рішення, які вони зараз приймають, вони всі протизаконні. І вони повинні про це чути, чути від мене - я нічого підписувати не буду з бандитами, які сьогодні тероризують всю країну, український народ, ганьблять Україну.
Я буду шукати шляхи, я подивлюся на міжнародну реакцію, як вони будуть виконувати свої зобов'язання. Зараз працює Міністр закордонних справ. Він поки ще легітимний, Леонід Кожара. Вчора він мені доповідав, що розмовляв з європейцями, з Міністром закордонних справ Польщі, вчора ввечері дзвонив до Сполучених Штатів, вчора я мав розмову з Президентом Росії Путіним, який мені сказав, що він розмовляв з Президентом США Обамою. І я сподіваюся, що я всі ці дні буду вести ці переговори.
Рибак вчора до мене приїхав. Він їхав до мене, по дорозі стріляли в машину. Приїхав до мене і попросив, щоб я його забрав. Я його забрав і зараз відправив його машиною в Донецьк на лікування. Точно також і Глава Адміністрації Клюєв. Зараз пішли погрози суддям Конституційного Суду. Всілякими шляхами. Учора депутати Партії регіонів виходили з парламенту - їх закидали камінням.
Вихід з Партії регіонів... Є люди, які не витримують, бояться за свої сім'ї. Це відбувається під тиском. Є й зрадники. Я не хочу зараз про це говорити. Я не хочу називати жодних прізвищ. Нехай це буде на їхній совісті і на їхній відповідальності. Партія пережила багато таких часів. Ми пережили 2004-2005 роки, коли вийшло з Партії близько 200 тисяч, а потім увійшло близько 600 тисяч. Зараз ситуація, напевно, повториться. Там півтора мільйони, але нехай вийде 500 тисяч, хоча я не думаю, що так багато вийдуть. Все одно Партія здорова. Ми бачимо повтор нацистський, коли в 30-тих роках у Німеччині, в Австрії нацисти приходили до влади. Це повтор. Забороняли партії, зараз те ж саме: забороняють Партію комуністичну, Партію регіонів, вішають ярлики, переслідують, б'ють людей, палять будинки, офіси. Більше 200 офісів Партії регіонів спалили в Україні.


я их привёл не просто так... подумайте, к чему я это?... хотя, для многих местных это уже не имеет никакого значения.

общество, система, аналитика, беззаконие, зло, государственный переворот, юриспруденция, беспредел, история, свидетельство, президент, борьба, закон, Украина, власть, выбор, Антимайдан, бандитизм, информация, ЕС, право, итог, страна

Previous post Next post
Up