(no subject)

Aug 11, 2009 17:27

Знову перерва у дописах. Не тому що не було часу. Та якось впадло! От є в мене така хвороба з якою я неефективно борюсь! Думаю в багатьох з вас таке інколи буває!

Менше з тим. Лунає хороша музика тож вирішив намалювати кілька речень про той час поки я тутай не писякав!

Було багато чого. Корисного і не дуже. Була довбана робота, яка заставляє з кожним днем задуматись про те що я тут ще роблю так і шалений відпочинок на вихідних. Поїздок за короткий час вистачало: Карпати, Шипіт, Підкамінь, озера та ріки Волині..одним словом якщо десь і їхав з міста то намагався тіки на природу потрапити. Нажаль дуже рідко завідував в рідне село..родина від тог оне в захваті, але що зробиш..
Багато знайомст, багато вражень, багато дурного напрягу, багато переосмислень про те що ти робиш і людей які тебе оточують, це все що напрягало по трохи мої мізки..

Останій місяць щожня з побратимами працював над організацією фестивалю "Бандерштат". Багато хто побував там і може то оцінити. Не все вдалося, не все було як слід, але я однозначно стверджую що фест вдався і був досить на належному рівні щоб потрапити в десятку найкращих фестів України цього літа (то моя суб'єктивна думка). Мотався як дурний, купа спалених нервових клітин, розбита нога та всякий гемор незавадив мені бути внутрішньо задоволеним від того що ми робимо. Правда в кінці мене дістали оці бидлообригани без яких майже не обходиться жодне дійство в країні. Ми ще будемо все обмірковувати щоб наступний фест був ліпшим, але моя позиція буде щоб фестиваль набував закритого характеру, бо проконтролювати це бидло яке привозить з собою тони алкоголю неможливо.....будемо думати... Хочу подякувати всім тим хто з подякою та приємними відгуками поділився в інтернеті про Бандерштат, саме для вас і хочеться працювати, а не тим яким були погані туалети, душові, чи лавка не там стояла.

Сьогодні останній день на роботі, завтра відпустка, 2 тижні ні ногою в місто, думаю проведу цей час корисно для себе, щоб після Дня незалежності по-новому почати щось робити вже нарешті для себе..


відпустка, Карпати, літо, Бандерштат, Тартак

Previous post Next post
Up