все на купу

Jun 30, 2009 14:43

Місяць літа позаду, ще трішки і ми будемо чекати осінь. Фак май мозг, я так хочу десь на місяць, а той більше поїхати драх нах з міста, помандрувати, але як завше купа але...........і це мене постійно дістає. Але як сказала одна моя знайома сьогодні, потрібно розставляти правильно пріоритети...Мабуть я ще цього не навчився робити ефективно.
Незважаючи ні на що, я на наступний тиждень беру відпустку і гори нехай мене чекають, правда недовго буду я релаксувати. В мене ще табор, Бандерштат та й робота також дає про себе знати. І не один я хочу відпустку....()

Сьогодні, рівно 24 роки назад я прокричав несамовитим голосом "Слава Україні" в демидівському роддомі. Ще рік і буде чверть віку. І вже частенько я заглядаю назад, що було зроблено, а ще більше наперд - що ще хотілось би покращити та змінити......Не все гаразд, але не все і погано. Жити є для чого і це саме головне. Багато привітань і це не може тішити, колєга  сказав, що вже я "рельний кабан" в такому віці)) , але знову фак май мозг, чого я не писав заяву на відпустку минулого тижня, зараз би десь сидів на полонині в центральних горганах та посилав би весь цивілізований світ  в невідоме....))

Не може не тішити що я народився на світ в той день коли було прголошено Акт відновлення УНР та народився генерал Роман Шухевич....)) мабуть з народження мені прищеплювались праві переконання.....

А ще більше мене тішить що сьогодні вночі в Києві кілька націоналістів понищили пам"ятник "вєчно маладому" лєніну. 18 років ніхто не зміг зробити елементарного...........Тому жодної критики, тіки вітання та повага до дієвих хлопців, а не пиздунів всяких (звиняйте на слові).

нацдія, відпустка, думки про літо, ДН

Previous post Next post
Up