Впала між нами стіна...

Jun 15, 2014 12:51

Спробую описати свої відчуття та емоції, бо мені дуже важливо залишити їх собі на пам'ять. Хоча - ну як це можно описати?? По-перше, цей концерт відрізнявся від того, що був рік тому. Ні, з енергетикою все в порядку, з емоціями також, і Славко все такий ж неймовірний (ні, не такий же - ще неймовірніший!))) Але, але...Минулого року це був просто найкрутіший концерт найкрутішої групи усіх часів. Цього року тур Океану Ельзи - це тур єднання, це можливість нам всім показати - ми любимо свою країну, ми пишаємося нею, ми не здамося без бою. Це можливість для кожного українця показати свою свідому громадянську позицію. Вчора біля стадіону можноу було б подумати, що відбувається матч збірної України - бо майже всі у вишиванках та з українськими прапорами. І "Слава Україні - Героям слава!", і "Герої не вмирають", ну і звичайно популярні сучасні народні пісні (всі зрозуміли,так?))) - все в ту годину поки чекали початку концерту. А потім вийшов Славік...І почався неймовірний обмін енергією.
Я не знаю, що казати про Океанів, бо все ясно - це не просто група, це не просто рокери, це не просто люди, яких любить уся Україна. Вони більше і ширше за усі звичайні поняття. Ця назва - Океан Ельзи - так багато містить в собі для кожного з нас. Мені здається, що я своє свідоме життя прожила разом з їх творчістю. І чи правильно це назвати просто творчістю? Бо те, що робить Славік - його пісні, його слова, його дії - це вже давно вийшло за рамки творчості. Поряд з нами стояв хлопець, який після кожної пісні казав "Дякую". Думаю, що не тільки за неймовірний спів. Славку можно дякувати просто за те, що він є. Бо йому не треба навіть нічого робити - треба просто бути. Така він людина.
Що й казати - вони всі неймовірні, кожен в тому що робить, як грає, як співає, як виглядає на сцені і ставиться до глядачів. Океани - ви просто просто найкращі! Треба продовжувати і йти далі, бо ви потрібні нам! ДЯКУЮ!
Слухати пісні Океану Ельзі - це кайф. Слухати ці пісні на концерті - це кайф помножений на 100! Концерт Океанів в Харкові - безумовно подія не тільки одного дня, чи тижня, я думаю - місяця як мінімум. Всі найкращі люди Харкова вчора на концерті були - стільки знайомих зустріли, деяких роками не бачили.
Стільки моментів було, які просто обов'язково хочеться запам'ятати. На одну з пісень Славко вліз на величезну колонку, взяв в когось з хлопців телефон й знімав зал. Співав і знімав)) Як же це класно було)) А ще трохи пізніше взяв телефон у дівчини з фанки і усю пісню (здається то була "Квітка") знімав для неї - і стадіон, і сцену. В кінці пісні віддав. Я не уявляю собі відчуття тої дівчини))
З українським прапором - "Впала між нами стіна". Символічно. І сотні прапорів по всьому стадіону. І передав нам привіт з попередніх концертів - зі Львову і з Дніпра. Хотілося обійняти усю Україну и сказати кожному - Все буде добре!
До речі, "Все буде добре" заспівали на другий біс - коли вийшли в футболках "Металісту")) Славік казав - ми не просто так вдягнули ці футболки, ми дякуєму Харкову за вашу тверду і чітку позицію. А ми дякуємо вам, за те що надихаєте. Футболки, до речі, потім полетіли в залу)))
А ще була хвилина мовчання і "На лінію вогню". Ще ніколи я не відчувала цю пісню так як вчора.
Приємно було в Твітері побачити це


Ми взяли ваші душі і не віддали - залишили собі. А ви взяли наші.





Ось той момент, коли Славік знімав))


А це Славік - такий як він є




"Все буде добре"


Ну і трошки мене)) Мій патріотичний лук (джинсі голубі нажаль не видно))


І найголовніше - я щаслива володарка ось такої футболки тепер!! Бо це ж не просто назва пісні - це слоган, який допомагає жити



Вакарчук зе бест, бигимошен, люблю, слюни и сопли, музыка

Previous post Next post
Up