Піррова перемога майдану

Feb 24, 2014 21:47

Сьогодні до влади прийшла опозиція, але те що я побачив в перші дні мені геть не сподобалося.
Розпочну одразу з найболючішої теми, за що на мене накинуться з кулаками, я проти того щоб зносили Леніна. Скільки таких пам’ятників залишилося? Ніхто не скаже, за те всі знають скільки їх уже знесли. Я питав, для чого зносять пам’ятник, мені відповіли, що це символ поваленого режиму. Тоді давайте зруйнуємо метро, будинки де ми живемо, бо то все є символом комуністів. Для довідки, саме при Леніні Україна сформувалася в державу, це було ще в 1920 році.

Парламентська більшість, яка була сформована з тих самих депутатів ПР. Тобто, ті самі люди, які штампували в сліпу диктаторські закони Януковича, зараз так сам штампують закони опозиції. Тобто це люди без своєї думки, які тільки чекають доки підвернеться шанс, і вони перейдуть до іншої сили.
«На рахунках у казначейства грошей немає»,- це слова Турчинова у неділю у ВРУ, а вже сьогодні в.о. президента України Турчинов виділяє, на вибори 1,9 млрд. грн., що більше ніж у 2012 році коли було витрачено 1,2 млрд. грн., і виникає питання на що підуть ці гроші? У києві 16 мостів які перебувають у аварійному стані, і наці гроші, якщо не повністю реконструювати, то хоча б полагодити їх можна було.

Закони приймаються для людей на майдані, щоб вони «відчепилися». Для мене ситуація в ВРУ зараз саме так і виглядає, опозиція, уже влада, відміняє закон про мови, роздає посади, звільняє з посад, але жодного важливо закону прийнято не було. Досить показово, що на сьогоднішніх банківських котируваннях долар сягнув позначки 9,32 грн., що є одним з рекордів, і судячи по тому, як влада вирішує ці питання, то їй зараз не до цього. Як на мене, то найперше, що потрібно було зробити, це одразу направити в НБУ нового управлінця, але чомусь Яценюк цього не зробив, хоч він мав би це в першу чергу зробити.
Я думаю, що ситуація проясниться в найближчі декілька днів, але якщо опозиція і далі буде приймати «ліві» закони, то їх скоро самих попросять піти.

майдан, Турчинов, революція, євромайдан, евромайдан, Яценюк

Previous post Next post
Up