Чи варто очікувати нового розгону мітингувальників?

Dec 05, 2013 20:12

На разі невідомо, які кроки будуть у влади, але вже в інтернеті є чіткий план дій від опозиції фінішем, якого у вівторок має бути отримання нової влади, або всенародний візит до президента!!!




Якщо опозиція ціле направлено буде реалізувати свої ідеї, то все буде вирішувати президент, і якщо Київ стане, як цього очікує опозиція, то це серйозно вдарить по позиціях президента, але як на мене його не переконає.
Шанс у опозиції був перед голосуванням за відставку уряду, коли вони наче домовилися з ПР і КПУ, але чомусь їх ніхто не підтримав, більше того, КПУ приготувало свій проект відставки уряду, про який опозиція повинна була знати.
Ситуація склалася б по-іншому, якби опозиція одразу домовилася з КПУ, щоб з ними разом розробити закон про відставку уряду, а також переманити на свою сторону всіх позафракційних депутатів. У опозиції був шанс і була підтримка, чого вже давно не було в українській політиці, але свій шанс вона не використала, тому зараз тільки і залишається що чекати і блокувати столицю.
Також плюсом для опозиції є те, що у неї зберігається підтримка… хоча ні, що у західних областей зберігається ненависть до Януковича, через що протести у Львові чи Тернополі, також набувають значних масштабів!

Як тільки влада відчує, що опозиція втратила довіру народу, тобто після 11-го грудня, коли закінчується революція за словами опозиції, влада одразу розпочне репресії, і силовий розгін майдану, якщо такий залишиться. І навпаки, якщо влада не втримається і розпочне розгін майдану до цієї дати, тоді наслідки можуть бути непередбачувані і небезпечні для самої влади!!!

Також залишається великою таємницею, чому опозиція вирішила не провернути декілька «старих трюків», наприклад, як референдум, закон про відкликання народного депутата, проект народної Конституції і т.д.
Можливо що використання цих методів, не дало одразу результату, але першого грудня потрібно було хоча б підписи зібрати для референдуму, все ж таки, референдум підіймали не так давно комуністи, і люди ще пам’ятають, що можна і таким чином впливати на владу!

фініш, революція, влада, євромайдан, опозиція

Previous post Next post
Up