«Стань главным оппозиционером»

Oct 21, 2013 19:41

Нещодавно КПУ випустило свою першу інтернет гру «Стань главным оппозиционером!». Незважаючи на те, що гру придумали комуняки, в самій грі агітації мінімум, хіба що перший скріншот розповідає нам про розробників, далі, про КПУ ні слова.

Гра побудована у формі аркади, з п’ятьма дійовими особами, дії відбуваються від першої особи. Ціль гри перемогти всіх кандидатів, і стати єдиним кандидатом від опозиції. Всіх дійових осіб Ви прикрасно знаєте це Яценюк, Тягнибок, Фаріон, Луценко, Кличко. Також є герої другого плану, Янукович, Азаров, Ляжко.

В залежності від вибору героя, Ви будете знищувати інших претендентів, а також від вашого вибору героя буде залежати зброя, якою Ви будете знищувати інших претендентів, наприклад вила, боксерські рукавички, або запалені факели. Також ігрові поля міняються в залежності від території де проживає ворог, або його особливостей, наприклад, якщо грати проти Луценка, то це будуть показові таблички з написом «міліція»

Кожен персонаж має свою історія, а також союзників і ворогів. Наприклад, якщо грати за Тягнибока, то перший ворог(а їх буде 5) Фаріон, а їй допомагатиме Ляжко. Взагалі Ляжко буде допомагати тільки Фаріон, напевне це знижка від розробників Фаріон.

Також зацікавили персонажі, є трохи недодумані, а є дуже яскраві персонажі, наприклад Яценюк. Мовою сучасної молоді розробники «постібалися» над Яценюком в повному обсязі, намалювали йому навіть моркву, в цілому завершений образ.

Такого виду ігор в інтернеті, як я зараз дізнався просто безліч, дійові особи найрізноманітніші.  Зазвичай такі ігри використовують не стільки для агітації, як для того, щоб показати язика своїм опонентам.
Дуже подобається те, що основний акцент зроблено не на агітацію, а на образи, які є у цій грі, те про що народ сміється є у цій грі, якщо Ви хочете просто скоротати час і повеселитися, закидуючи боксерськими рукавичками, якогось політика, тоді ця гра для Вас.

Янукович, Ляжко, Кличко, Тягнибок, Фаріон, Яценюк, Азаров

Previous post Next post
Up