Save the referendum

Oct 07, 2013 19:30

Сьогодні натрапив на один дуже цікавий додаток «Save the referendum» це гра, побудована на темі референдуму, який от-от має пройти в Україні. Не знаю, хто це робив, але їм від мене палкий привіт. Я вже давно так не сміявся!( https://www.facebook.com/appcenter/proetect_ref )

Сама гра побудована у вигляді однорівневої аркади, де потрібно набрати 3 млн. очок(голосів), шляхом недопущення виносу конвертів з голосами народу. Спочатку думав, що цю гру розробляли якісь політтехнологи, але потім різко змінив свою думку, агітації немає як такої щоб відкрито вести людей на референдум.
Технічні характеристики гри мінімальні, схоже що вона розроблялася на скору руку, але персонажі продумали, більш менш нормально, Фаріон від Януковича відрізнити можна.

Такого виду ігор в інтернеті, як я зараз дізнався просто безліч, дійові особи найрізноманітніші. Це мені чимось нагадує, той випадок, коли геймери і програмісти посміялися над Януковичем, коли того ще в кампанії 2004 року був на західній Україні, і там його закидали яйцями, після чого інтернет засяяв найрізноманітнішими іграми про Януковича і яйця, або Янукович ловить вінки, з тих подій, коли Януковича переслідував вінок коли він його мав покладати до могили Шевеченка.



Також зацікавили персонажі, є трохи недодумані, а є дуже яскраві персонажі, наприклад Яценюк. Мовою сучасної молоді розробники «постібалися» над Яценюком в повному обсязі, намалювали йому навіть моркву, в цілому завершений образ.Також порадував образ Януковича спортсмена, який вправно крокує, для того щоб швидше забрати конверта, думаю Януковича тенісиста ще не всі забули.)
Решта образів не виправдали моєї надії, оскільки вражаю, що Азарова можна було не розмальовувати, а краще додати йому кілька фірмових його висловів, тоді б гра зірвала просто мільйони!
Основний акцент зроблено не на агітацію, чи референдум, а це відвертий «стьоб» над владою, така собі сміхопанорама, від розробників!

гра, Янукович, референдум

Previous post Next post
Up