преса про день вегетаріанства

Oct 02, 2008 00:12

зік:

У Львові продають людське м’ясо - 5 грн за консерви. Фото

Жовтень01200817:23
Сьогодні, 1 жовтня, з нагоди Всесвітнього дня вегетаріанства, у Львові відбулася акція вільної групи вегетаріанців «Killer tomatoes» під гаслом «Бережіть корів, їжте людей». Противники споживання м’яса пропонували перехожим купити м'ясо молодої дівчинки, що лежала запакована у целофан замість того, щоб купувати м'ясо тварин, - про це повідомив кореспондент ЗІКу з місця подій.
Також львівські вегетаріанці пропонували перехожим купити у них консерви «з людського м’яса» всього за 5 грн за штуку.

«Наша мета - розширити людські знання на тему вегетаріанства. Це не тільки дієта, яка виключає споживання м’яса, це щось більше... Щоб людину зацікавити, треба зробити щось грандіозне: якщо її шокувати, вона почне про щось думати. Тому, коли люди сьогодні побачили іншу людину, запаковану в пакет, багато хто сказав - не гуманно їсти людей. Але ж насправді не гуманно вбивати і їсти будь-кого», - розповіла одна з організаторів акції Галина Кулик.

За словами вегетаріанців, людське м'ясо майже не відрізняється від свинячого, мовляв, чому б не їсти і людей. «Я - веганка. Це повна відмова від продуктів тваринного походження. Я не вживаю в їжу навіть яйця та мед, не використовую у побуті хутро, шкіру, парафін, бджолиний віск, а також косметику, яка містить тваринні компоненти або яку тестовано на тваринах», - наголосила Галина Кулик.








http://zik.com.ua/ua/news/2008/10/01/151914


http://oglyadach.com/news/2008/10/1/202055.htm

У Львові вегетаріанці продавали "людське м’ясо"
Сьогодні, 1 жовтня, у межах Всесвітнього дня вегетаріанства у Львові вільна група вегетаріанців "killer tomatoes" провели акцію з продажу людського м’яса: на площі перед Оперним театром біля фонтану лежала напівоголена дівчина, загорнута у целофан зі штрих-кодом і назвою "Людське м’ясо". Біля неї стояли активісти вільної групи вегетаріанців із плакатами "Не їжте корів. Їжте людей" та ручною яткою, де "продавалося" консервоване м'ясо в томаті та зламані кінцівки резиново-пластмасової "совдепівської" ляльки, поплямовані у фарбу.

"Коли ми бачимо мертву тварину, вона у нас не викликає співчуття. А коли на землі лежить людське м'ясо, люди думають про те, чи їй не холодно, чи їй зручно лежати у целофані. Про тварин так не думають. Сьогоднішньою акцією ми хочемо сказати, що ми проти використання в їжі м’яса. А також хочемо розвіяти міфи про вегетаріанство. Вживання великої кількості м'яса нам нав’язали 100 років тому, коли з’явився холодильник. А людське м'ясо, яке ми зараз можемо бачити тут - уже продали львівським канібалам на вечерю", - зазначила у коментарі ZAXID.NET координатор акції веганка (не вживає не лише м’яса, а й яйця, молоко, мед тощо) Галина Кулик.

За її словами, в межах акції 4 жовтня на "Погулянці" відбудеться панк-концерт. Кошти вилучені від продажу квитків передадуть Брюховецькому притулку для тварин "Милосердя".
http://www.zaxid.net/newsua/2008/10/1/164832/

сюжет в новинах:

Детальніше - на відео ТСН.

На площі перед Оперним театром біля фонтану лежала напівоголена дівчина, загорнута у целофан зі штрих-кодом і назвою "Людське м’ясо".

Біля неї стояли активісти вільної групи вегетаріанців із плакатами "Не їжте корів. Їжте людей" та ручною яткою, де "продавалося" консервоване м'ясо в томаті та зламані кінцівки резиново-пластмасової "совдепівської" ляльки, поплямовані у фарбу.

"Коли ми бачимо мертву тварину, вона у нас не викликає співчуття. А коли на землі лежить людське м'ясо, люди думають про те, чи їй не холодно, чи їй зручно лежати у целофані. Про тварин так не думають. Сьогоднішньою акцією ми хочемо сказати, що ми проти використання в їжі м’яса. А також хочемо розвіяти міфи про вегетаріанство. Вживання великої кількості м'яса нам нав’язали 100 років тому, коли з’явився холодильник. А людське м'ясо, яке ми зараз можемо бачити тут - уже продали львівським канібалам на вечерю", - зазначила координатор акції веганка (не вживає не лише м’яса, а й яйця, молоко, мед тощо) Галина Кулик.

За її словами, в межах акції 4 жовтня на "Погулянці" відбудеться панк-концерт. Кошти вилучені від продажу квитків передадуть Брюховецькому притулку для тварин "Милосердя".
відео:

http://tsn.ua/ukrayina/u-lvovi-svyatkuvali-den-vegetarianstva-video.html


JeyNews:
У Львові вегетаріанці продавали людей (ФОТО)

01.10.2008
17:28Сьогодні на площі перед Оперним театром молодь відзначала всесвітній День вегетаріанства. Під гаслом, -  "Я не їм своїх друзів", організатори акції пропонували усім охочим спробувати людського м"яса, яке символізували іграшкові частини людського тіла, та напівоголена дічинка, яку запакували в поліетиленову плівку прямо на площі..

http://jeynews.com.ua/news/d0/25408

преса про нас, акції

Previous post Next post
Up