Друзі! Увага! Нарешті даю офіційну заяву!

Apr 06, 2016 15:35

   Я залишаю посаду голови благодійного фонду "З любов'ю до людей"
Мною заснований новий благодійний фонд, який має назву "Максимум". Його унікальність я опишу нижче
Відтепер, уся моя робота з сиротами буде у фонді "Максимум"!

І нарешті обіцяний опис унікальності нового благодійного фонду:

По-перше: більшість волонтерів фонду "Максимум" складають особи із числа дітей сиріт, яким ми допомагали! Тобто, вони виразили бажання бути корисними для таких же дітей, якими вони самі були деякий час тому! І повірте, кращих волонтерів знайти важко, бо вони знають що проходять діти сиріти і своїм прикладом можуть надихати інших!
І це подвійна допомога! Бо особи з числа сиріт вчаться бути корисними, а не споживачами!

По-друге: моя ціль, як засновника і голови фонду, є максимальна прозорість і чесність! Зі свого боку, я буду робити все можливе, аби вся діяльність фонду була максимально відкрита і офіційна! На жаль, це не так легко з нашим законодавством. Але ми обрали саме цей шлях, який би він важкий не був. Ми віримо, що це один з кроків, як ми можемо змінювати нашу улюблену Україну!

Далі: для нас велика честь бути частиною альянсу "Україна без сиріт"! І це дає можливість послідовно, грамотно і професійно вирішувати проблему сирітства в Україні! Тобто, ми не відірвані від інших і не будемо робити кроки, які б мали гарний вигляд, гарний піар і пафос, але по суті, нічого корисного в собі не несуть (а іноді навпаки шкодять).
Для нас набагато важливіше проведений час з дитиною, постійність і психологічна допомога, а ніж масовий приїзд в інтернат з купай подарунків і гарним піаром. Наш підхід важко відобразити гарними фотографіями, але ми повинні допомагати дітям, а не шкодити, тому в цьому питанні ми обираємо саме такий шлях! (гарні фото і якісь подарунки будуть, але не це буде головне)

Також, дякуючи тому ж альянсу "Україна без сиріт", ми проходимо постійне навчання саме у сфері нашої діяльності! Це те навчання, якого немає в інститутах, але воно вкрай необхідно для нас. Бо це вивчення психології сирітства, практичні кроки для подолання травми дитинства та інше...

І ще: За роки нашої діяльності, в нас склались дружні та партнерські відносини з іншими організаціями, які те ж допомагають людям і сиротам у тому числі. Ми допомагаємо один одному, ділимося досвідом, та навіть маємо спільні проекти!

Ну і звичайно, все що ми робимо, ми робимо з максимальною віддачею, максимальною любов'ю, намагаємось максимально вирішити проблеми суспільства, зокрема проблему сирітства та максимальним позитивним впливом на суспільство! А інакше навіщо...?

Наразі ми ведемо переговори щодо приміщення для першого великого проекту адаптації сиріт у суспільстві! Ми відкрили наш офіційний рахунок, на жаль, в нас поки немає сайту, на якому ми повинні давати повний звіт. Тому звіт поки що буде у соцмережах (якщо хтось має бажання допомогти з сайтом, це б нам дуже допомогло). Ми продовжуємо роботу з дітьми в інтернатських закладах та допомагаємо випускникам цих закладів.

Звичайно, будь-яка допомога наразі для нас є дуже важливою! Бо не так легко робити перші кроки у новому форматі! Тому, навіть лайк або репост, це вже допомога (найближчим часом буде створена спілка фонду в соцмережах). Ну і з трепетом та сподіванням надаємо наш офіційний рахунок:

ПАТ КБ Приват Банк
МФО 305299
БО "Максимум"
ЕГРПО/ІНН: 40308880
р/р 26001050276541
Благодійний внесок на програму "адаптація сиріт"

(поки даємо одну програму, та незабаром вибір програм фонду буде великим:))

"Здобуток людині то милість її" !

________________________________________

P.S. Я висловлюю вдячність благодійному фонду "З любов'ю до людей" за той час, коли ми працювали разом. Сподіваюсь, я був максимально корисним для фонду і вніс свою частку у розвиток. Бажаю "З любов'ю до людей" наснаги та знайти свою унікальність! Вірю, ми залишимось в дружніх та партнерських відносинах!

Днепропетровск, детский дом, сироты, Детский дом, БО Максимум, Благотворительность

Previous post Next post
Up