Битва титанів у вагоні

Mar 31, 2016 11:19

   Їду я такий собі у трамваї, людей багато, те що трапилось далі, зробило мій день!

Там де я стояв, звільнилось місце, в цей час у вагон заходить типчина радянська бабуся. Крізь натовп вона побачила вільне місце глянула на мене, оцінила ситуацію і в її очах я побачив Джекі Чана, безстрашного ковбоя, Зорро... і вона починає бігти на мене крізь натовп

Тут вже я оцінив всю загрозу від цього вершника апокаліпсису, і зрозумів, що знаходження поміж вільним місцем і бабусею, не є безпечним для мого здоров'я!

Наскільки можливо було в натовпі, я відступив назад. І тут я побачив, що загрозою для бабусі був не я! З іншого боку вагону, на це місце мчався чоловік, років 30, але трошки під алкогольним впливом.

І ось ці два лицарі наближаються до трофею! Час зупинився, вагон чекає, хто стане переможцем цієї битви титанів! Майже водночас вони наблизилися до мети! І.... чоловік скориставшись своєю проворністю опиняється на бажаному місці!

Але бабуся вирішила, що програний бій, не є програною війною! Вона впевнено сідає на руки цьому чоловіку! Він розуміє що в такому положенні бабусі дуже зручно, а ось для нього, все складається не кращим чином...

Посміхнувшись, він виліз із під бабусі, а та, з поглядом переможця, сіла на своє завойоване місце!
Але були ті, хто оцінив цю битву титанів і відразу уступили місце напроти, куди він і сів...

Таку енергію, та в вірний напрямок...)

Previous post Next post
Up