ебаут SH

Jul 21, 2013 18:00

ось шота і мене накрило, до того ж цілком неочікувано, іба не фанатка я зовсім гг)
так, радянські фільми про найвідомішого детектива всіх часів - то дійсно круто! дивилась в дитинстві, подобались, але якось без надзахоплення.
а тут шось нічим було зайнятись, вирішила подивитись новомодний серіал, і усьо... тепер маю ломку, хочу ще, а воно буде ше дуже не скоро))
і спава не лише в доволі вдалому перенесенні дії в наші часи (хоча ацкіє фанати сера Конан Дойля від такого перекручування сюжету навряд чи будуть в захваті), а ше й в неперевершеній грі акторів (ІМХО), на що, якщо чесно, зовсім не сподівалась)) окремо знімаю капелюха перед Бенедиктом Камбербетчем, Шерлок з нього вийшов просто шикарний і дуже несподіваний))
ошем, від нестачі Шерлока в організмі вирішила перш за все подивитись ше одне новомодне кіно з Дауні-молодшим в головній ролі. сказати, що не вразив - то нічого не сказати. одне слово Омєріга, де акцент ставиться не на сюжеті, а на бійках та відомих акторах. ну і також закачала до своєї нової (нарешті вирішила придбати) e-book всі книги сера Артура про пригоди Шерлока, аби всеж досконало знати звідки ноги ростуть)) а же після цього освіжу в пам*яті наше кіно))

ну а які у вас останні захоплення?))

мєґа, лове, sherlock

Previous post Next post
Up